TRUSTCAST

Tervetuloa TrustCastin pariin

TrustCast-sarjassa keskustellaan digitaalisen luottamuksen kokonaisuudesta yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa. Aihetta lähestytään yhteiskunnan, vaikuttamisen ja liike-elämän näkökulmista.

Jaksoissa käsitellään digitaalisen luottamuksen kannalta keskeisiä osa-alueita, kuten osaamisen kehittämistä, algoritmien roolia nyky-yhteiskunnassa sekä informaatiovaikuttamista. Lisäksi keskusteluissa nousee esille digitaalisen murroksen luomat mahdollisuudet liiketoiminnalle ja luottamuksen, sekä kyberturvan rooli niiden toteutumisessa.

Jakso 1 – Vieraana Mikko Alasaarela

Ensimmäisessä jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on algoritmivaikuttamisen asiantuntija, Inbotin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Alasaarela

Jakso 1

Jakso 2 – Vieraana Rauli Paananen

TrustCastin 2. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen Liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Jakso 2

Jakso 3 – Vieraana Jessikka Aro

TrustCastin 3. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on Toimittaja ja tietokirjailija Jessikka Aro. Jaksossa keskustellaan verkossa tapahtuvasta mielipidevaikuttamisesta ja informaatiosodankäynnistä.

Jakso 3

Jakso 4 – Vieraana Sari Heinonen

TrustCastin 4. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on OP-Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Sari Heinonen. Jaksossa keskustellaan mm. Mistä rakentuu luotettava ja turvallinen digitaalinen palvelu?

Jakso 4

Jakso 5 – Vieraana Mervi Airaksinen

TrustCastin 5. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on IBM Finland Oy:n toimitusjohtaja Mervi Airaksinen. Jaksossa keskustellaan mm. Millä tavalla kotimaisessa liiketoiminnassa mukaudutaan uusiin teknologioihin?

Jakso 5

Jakso 6 – Jarno Limnell

Mitä kyberturvallisuus käsitteenä tarkoittaa? Entä mitä tarkoitetaan kyberpandemialla? TrustCastin 6. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on Jarno Limnéll, kyberturvallisuuden professori, Aalto Yliopisto.

Jakso 6

Jakso 7 – Antti Häkkänen

Yhteiskunta ei kehity, jos digitaalisiin palveluihin ei luoteta. 7. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja entinen oikeusministeri Antti Häkkänen.

Jakso 7

Jakso 8 – Timo Harakka

Satsaus kyberturvallisuuteen ja digitaaliseen luottamukseen on kansallinen kotivakuutus TrustCastin 8. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on ministeri Timo Harakka

Jakso 8

Jakso 9 – Mikael Jungner

Viestintä on yksi tärkeimpiä luottamuksen luojia. TrustCastin 9. jaksossa Markku Korkiakosken on vieraana on viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

Jakso 9

Jakso 10 – Mika Susi

Kyberalan merkitys Suomessa. Mistä suomessa saadaan kyberalalle lisäpotkua? Miten kasvavaan työvoimapulaan voidaan vastata? TrustCastin 9. jaksossa Vieraana Mika Susi, Toiminnanjohtaja, FISC ry

Jakso 10

Jakso 11 – Tomi Pienimäki

Millä tavalla pandemia on vaikuttanut Finnairin toimintamalleihin? TrustCastin 11. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on ex. Finnair Oyj:n Chief Digital Officer Tomi Pienimäki.

Jakso 11

Jakso 12 – Vieraana Timo Lehtimäki

TrustCastin 12. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on Erillisverkot Oy:n toimitusjohtaja Timo Lehtimäki. Jaksossa keskustellaan Virve 2.0:sta ja viranomaisviestinnän murroksesta.

Jakso 12