TRUSTCAST

TrustCast-sarjassa keskustellaan digitaalisen luottamuksen kokonaisuudesta yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa. Aihetta lähestytään yhteiskunnan, vaikuttamisen ja liike-elämän näkökulmista. Jaksoissa käsitellään digitaalisen luottamuksen kannalta keskeisiä osa-alueita, kuten osaamisen kehittämistä, algoritmien roolia nyky-yhteiskunnassa sekä informaatiovaikuttamista. Lisäksi keskusteluissa nousee esille digitaalisen murroksen luomat mahdollisuudet liiketoiminnalle ja luottamuksen, sekä kyberturvan rooli niiden toteutumisessa.
 

Kausi 1

Kausi 2

Katso jakso 1
Jakso 1

Miten algoritmeilla voidaan tehdä hyvää? Milloin internetissä vaikuttamisen kohteeksi joutuminen on meille ok? Voidaanko pankit korvata lohkoketjuilla?

Ensimmäisessä jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on algoritmivaikuttamisen asiantuntija, Inbotin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Alasaarela, jonka kanssa pureudutaan algoritimivaikuttamisen ja tekoälyn maailmaan.

Jakso 1

Jakso 2

Jakso 2

Toisessa jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen Liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Jakso 2

Jakso 3

Kolmannessa jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on Toimittaja ja tietokirjailija Jessikka Aro. Jaksossa perehdytään ja keskustellaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan mielipidevaikuttamiseen, Venäjän informaatiosodankäyntiin ja trollaukseen.

Jakso 3

Jakso 4

TrustCastin 4. jaksossa Markku Korkiakosken vieraana on digikehitykseen erikoistunut OP-Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Sari Heinonen.

Jakso 4

Jakso 5

TrustCastin 5. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on IBM Finland Oy:n toimitusjohtaja Mervi Airaksinen.

Jakso 5

Jakso 6

TrustCastin 6. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on Jarno Limnéll, kyberturvallisuuden professori, Aalto Yliopisto.

Jakso 6

Luottamus digitaalisiin palveluihin on avain Suomen kilpailukyvyn turvaamiseen.

TrustCastin 7. jaksossa Markku korkiakosken vieraana on poliitikko, kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Jakso 7