Käyttämämme teknologiat

Citrix Systems, Inc. on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka toimittaa ratkaisuja muun muassa palvelin-, sovellus- ja työasemavirtualisointiin, sekä Software as a Service (SaaS) -palveluita. Netox on erikoistunut Citrixin XenApp -tuoteperheeseen, joka mahdollistaa yrityksen sovellusten virtualisoinnin ja käyttöönoton eri puolilla maailmaa riippumatta laitealustasta. Netox Oy on Citrix Silver Partner.

VMware, Inc. on Dell EMC:n omistuksessa oleva kansainvälinen ohjelmistotalo, joka toimittaa virtualisointiratkaisuja. Netoxilla on pitkä kokemus useista VMwaren ohjelmistoista.
Netox Oy on VMware Enterprise Partner.

Microsoft Azure on Microsoftin tarjoama alusta pilvipalveluihin. Azurea voidaan käyttää virtuaalipalvelinten alustana (Infrastructure as a Service, IaaS) ja ohjelmisto- tai sovellusalustana (Platform as a Service, PaaS) muun muassa nettisivuille ja lippukaupoille.
Netox Oy on Microsoft Cloud -palveluiden Gold Partner

Microsoft Office 365 on Microsoftin tarjoama pilvipalvelu. Sen SaaS-palveluita ovat Exchange Online -yrityssähköposti, Skype for Business -verkkoneuvottelutoiminnot, SharePoint -työryhmäsivustot ja OneDrive for Business -verkkotallennustila. Moniin Office 365 -palvelupaketteihin sisältyy lisäksi Office-sovellusten uusimmat työpöytäversiot. Netoxilla on pitkä kokemus eri Office 365 -pilvipalveluista ja niiden toimittamisesta asiakkaille.

Sophos on englantilainen tietoturvatalo, jonka portfoliosta löytyvät tuotteet päätelaitteiden suojaukseen ja verkkoratkaisuihin. Sophoksen Next-Gen Endpoint -ratkaisulla yrityksen päätelaitteet ovat suojassa viruksilta ja kiristyshaittaohjelmailta. Sophos Next-Gen Endpoint yhdistettynä Sophoksen XG-palomuuriratkaisuun tarjoaa poikkeuksellisen varman suojan uhkia vastaan.

Veeam on yksityinen ohjelmistotalo, joka kehittää varmuuskopiointiratkaisuja virtuaalisille ja fyysisille palvelimelle sekä pilvipohjaisille ratkaisuille. Netox käyttää Veeamin tuotteita oman Netox Cloud -kapasiteettinsa varmistuksiin.

SolarWinds on yhdysvaltalainen ohjelmistotalo, joka kehittää sovelluksia IT-infrastruktuurin hallintaan. SolarWindsin tuoteportfolio tarjoaa tuotteita yrityksen päätelaitteiden hallintaan ja valvontaan (N-Central) sekä verkon hallintaan (Network Performance Monitor). Vianselvitykseen on tarjolla Network Performance Analysis. Netox käyttää SolarWindsin tuotteita omassa päivittäisessä operatiivisessa toiminnassaan.