Käyttämämme teknologiat

Hallitut palvelut vaativat huippuluokan kumppaneita. Netox tekee jatkuvasti yhteistyötä maailman johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Alla muutamia esimerkkejä ohjelmistotaloista, joiden tuotteet tunnemme kuin omat taskumme.

Citrix Systems, Inc. on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka toimittaa ratkaisuja muun muassa palvelin-, sovellus- ja työasemavirtualisointiin, sekä Software as a Service (SaaS) -palveluita. Netox Oy on Citrix Silver Partner.

VMware, Inc. on Dell EMC:n omistuksessa oleva kansainvälinen ohjelmistotalo, joka toimittaa yrityksille korkean tietoturvatason virtualisointiratkaisuja. Netox Oy on VMware Enterprise Partner.

Microsoft Azure on Microsoftin tarjoama pilvipalvelu, jota käytetään muun muassa verkkokauppojen virtuaalipalvelinten, ohjelmistojen ja sovellusten alustana. Netox Oy on Microsoft Cloud -palveluiden Gold Partner.

Microsoft Office 365 on Microsoftin tarjoama pilvipalvelu. Sen SaaS-palveluita ovat Exchange Online -yrityssähköposti, Skype for Business -verkkoneuvottelutoiminnot, SharePoint -työryhmäsivustot ja OneDrive for Business -verkkotallennustila. Netox Oy on Microsoft Cloud -palveluiden Gold Partner.

Sophos on englantilainen tietoturvatalo, jonka Next-Gen Endpoint -ratkaisulla yrityksen päätelaitteet ovat suojassa viruksilta ja kiristyshaittaohjelmailta. Next-Gen Endpoint yhdistettynä Sophoksen XG-palomuuriratkaisuun tarjoaa poikkeuksellisen varman suojan uhkia vastaan.

Veeam on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka kehittää varmuuskopiointiratkaisuja virtuaalisille ja fyysisille palvelimille sekä pilvipohjaisille ratkaisuille. Netox käyttää Veeamin tuotteita oman Netox Cloud -kapasiteettinsa varmistuksiin.

SolarWinds on yhdysvaltalainen ohjelmistotalo, joka kehittää sovelluksia IT-infrastruktuurin hallintaan. Se tarjoaa tuotteita yrityksen päätelaitteiden hallintaan ja valvontaan sekä verkon hallintaan. Netox käyttää SolarWindsin tuotteita päivittäisessä operatiivisessa toiminnassaan.

Liity mukaamme

Netoxin hallitut palvelut rakentaa uusia yhteistyömalleja ja -kumppanuuksia eri puolilla maailmaa. Teemme kaiken aikaa työtä parantaaksemme asiakkaidemme IT-palveluiden ja tietoturvan kattavuutta ja laatua. Jos olet kiinnostunut liittymään yhteistyöverkostoomme, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä