Suomalainen pilvipalvelu Netoxilta

Netox Pilvipalvelu on tietoturvallinen,
luotettava, kotimainen ja ympäristöystävällinen

NETOX Cloud Suomalainen pilvipalvelu on moderni, skaalautuva ja tietoturvallinen korkean käytettävyyden pilvipalvelu, jota tuotetaan 100% tuuli- ja vesivoimalla.
Pilvipalvelun vahvuutena on myös erittäin korkea, sertifioitu
tietoturvataso (ISO/IEC 270001).

Netox Cloudia tuotetaan yhteistyössä maailman johtavien toimijoiden,
IBM:n ja Ciscon kanssa ja siihen käytettävissä oleva tuki on saatavilla 24/7/365.

Pilvipalvelun käyttöönotto on nopea, tiedot ovat tallessa sekä saatavilla 24/7/365

Netox Pilvipalvelussa tieto hajautetaan tarvittaessa jopa viiteen eri fyysiseen lokaatioon varmistaen tiedon ja palvelun saatavuuden. Palvelumme tuotetaan kokonaisuudessaan Suomesta.

Helposti käyttöön otettavat kapasiteettipalvelut ja sovellusalustat suunnitellaan yrityksen arjen tarpeisiin. Nopean kartoituksen avulla arvioimme mitä toimintoja yrityksesi arjessa voidaan siirtää pilveen nyt ja tulevaisuudessa unohtamatta tietoturvallisuutta ja käytettävyyttä.

Tietoturva ja laatu

Kokonaisvaltaiset sertifioidut
tietoturvan, palveluiden ja laadun hallintakeinot.
 Sertifikaatit jo vuodesta 2014:
ISO 9001, ISO 20000-1 ja ISO/IEC 27001

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen

Netox Cloud tuotetaan 100% uusiutuvalla energialla. Konesalien energiantarve katetaan uusiutuvalla energialla. Tuuli- ja vesivoiman lisäksi energiatarpeita täydennetään kesäisin osittain myös aurinkoenergialla. Netox Cloud palvelua tuotetaankin Suomen ensimmäisestä hiilineutraalista datakeskuksista.

Skaalautuva

Palveluiden käyttökapasiteetti- ja sitä myötä laskutus, mukautuu yrityksesi tarpeisiin, menivätpä ne sitten ylös- tai alaspäin. Erittäin suorituskykyinen palvelu vaativimpiinkin Asiakastarpeisiin.

Hybridipilvi

Hybridipilviratkaisumme tarjoaa teknisten ratkaisuiden lisäksi myös osaamista yhdistää eri pilviratkaisut kokonaisuudeksi, joka tukee yrityksen liiketoimintaa, on mahdollisimman kustannustehokas ja pitää tiedot tallessa ja turvassa asianmukaisella tavalla.

Toteutuksemme suunnitellaan niin, että yrityksesi voi tarpeiden mukaan hyödyntää vaikkapa omaa konesalipalvelua, Azure ratkaisuita sekä Netox Cloudin palveluita.

Netox Suomalainen pilvipalvelu

Sopivan kokoinen kumppani yrityksellesi

Teemme yhteistyöstä kaikenkokoisten yritysten valtakunnallisesti. Olitpa sitten pieni, suuri, tai kasvava -yritys, asiantuntijajoukkomme tukevat ja pitävät huolen yrityksesi digitalisoitumisesta. Voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan jatkumiseen.

Lue lisää Netoxin tarjoamista palveluista

Tutustu: Netox Pilvipalvelut

Tutustu: Netox Julkipilvipalvelu

Netox-menestystekijat

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Mietimme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun.