Tietoturvallinen, pilvihallittu ja skaalautuva SD-WAN tietoverkko

Turvallisimmat verkkoratkaisut johtavalta toimittajalta

Netox nojaa kyberturva- ja tietoverkkoratkaisuissaan Ciscon teknologiaan

Cisco on maailman johtava ict-ratkaisutoimittaja, ja Netox on ollut Ciscon jälleenmyyjäkumppani jo vuodesta 2015.

Netox on rakentanut omat kyberturva- ja tietoverkkopalvelunsa Ciscon teknologioilla. Cisco panostaa merkittävästi jatkuvaan tuotekehitykseen ja oman portfolionsa kilpailukykyyn, ja me Netoxilla haluamme varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme aina markkinoiden parhaat ja luotettavimmat ratkaisut. Siksi olemme valinneet teknologiakumppaniksemme Ciscon.

Kumppanuutemme Ciscon kanssa perustuu tiiviiseen viestintään ja nopeaan laitteiden toimitukseen, ja olemme varmoja, että voimme tarjota Asiakkaillemme parhaat mahdolliset Ciscon tuotteet ja palvelut.

Paranna tietoturvaa ja käyttökokemusta ohjelmisto-ohjatulla SD-WAN tietoverkolla

Hybridiksi muuttunut työelämä ja liiketoiminnan kiihtyvä digitalisaatio ovat tuoneet tietoverkon kriittiseksi osaksi yrityksen toimintoja. Samaan aikaan kyberturvallisuudesta on pidettävä entistäkin parempaa huolta, sillä kyberhyökkäysten määrä on kasvanut ja ne ovat muuttuneet aina vain ammattimaisemmiksi.

Pilvihallittu, ohjelmisto-ohjattu SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) on moderni tapa rakentaa läpinäkyvä, kyberturvallinen ja yrityksen muuttuviin tarpeisiin helposti skaalautuva tietoverkko.

Helppo ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto-ohjattu SD-Wan verkko pohjautuu koko verkon keskitettyyn kontrollilogiikkaan, näin digitaalisen turvallisuuden merkitys korostuu entisestään.

Työntekijät ovat hajallaan, miten tietoturva pysyy hybridityössä mukana?

Monimuotoinen kirjo päätelaitteita ja lokaatiot toimipisteistä koteihin ovat kaikki osa nykypäivän työympäristöä. Yritysten ja organisaatioiden tietoverkot kuljettavat jatkuvasti kriittistä dataa eri käyttäjien ja pisteiden välillä. Miten taata riittävä kyberturvan taso jokiaselle, laitteesta ja sijainnista riippumatta?

Ei ole yhdentekevää, miten tietoverkko on rakennettu, turvattu ja valvottu. Pilvihallittu SD-WAN on yksikertainen, läpinäkyvä ja turvallinen tietoverkkoratkaisu joka varmistaa, etteivät bisneskriittiset tiedot päädy verkon kautta vääriin käsiin. Se huolehtii osaltaan suojasta uusimpiakin haavoittuvuuksia ja kyberturvauhkia vastaan, jotta yrityksesi työntekijät voivat työskennellä huoletta ja turvallisesti, sijainnista riippumatta.

Nopeus, luotettavuus ja tehokas suorituskyky

Tietoverkon suorituskyky on kriittinen tekijä

Nopeus, luotettavuus ja tasainen, tehokas suorituskyky ovat ominaisuuksia, joita yrityksen tietoverkolta vaaditaan – riippumatta siitä, missä ja milloin organisaatiosi työntekijät sitä tarvitsevat. Monille etätyötä tekeville ovat tuttuja pätkivät videokonferenssiyhteydet ja työn tekemiseen vaadittavien järjestelmien ja sovellusten käytön hitaus.

Mitä enemmän kuluu aikaa odotteluun, ongelmien selvittelyyn ja uudelleenkäynnistämisiin, sitä tehottomammaksi muuttuu työn tekeminen ja sitä tyytymättömämpiä ovat niin työntekijät kuin liiketoiminnan kannattavuudesta vastaava johto.

SD-WAN:n avulla teet verkostasi suorituskykyisen. Läpinäkyvä verkonhallinta paljastaa heti pullonkaulat ja muut ongelmat, jolloin niiden korjaamiseen pääsee kiinni nopeasti.

Miksi valita SD-WAN?

Käyttäjät ja sovellukset sijaitsevat hajallaan kaikkialla

SD-WAN tietoverkon keskitetty pilvihallinta yhdistää kaikki yrityksen datakeskukset, pääkonttori- ja sivutoimipisteet, pilvi-infrastruktuurin ja etätyöntekijät. Ciscon SD-WAN käyttää Overlay Management Protocol (OMP) –protokollaa koko verkossa infrastruktuurin yhdistämiseksi.

Samalla Ciscon SD-WAN tietoverkkoratkaisu yksinkertaistaa it-toimintoja automaatiolla ja yhtenäistetyillä käytännöillä ja keskitetyllä hallinnalla, mikä mahdollistaa muutosten ja päivitysten tekemisen nopeasti ja kaikkialle. Edistyksellinen tietoverkko lisää kyberturvallisuutta ja verkon luotettavuutta käytössä.

Cisco Meraki

Cisco Meraki on markkinoiden myydyin SD-WAN tietoverkkoratkaisu

Cisco Meraki on uuden sukupolven ohjelmisto-ohjattu, pilvihallittu SD-WAN tietoverkkoratkaisu, joka skaalautuu liiketoiminnan muutosten ja kasvun mukaan ja toimii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Se on markkinoiden myydyin tietoverkkoratkaisu, johon luottaa jo 675 000 asiakasta maailman laajuisesti.

Cisco Meraki on kokonaisuus, johon ei tarvitse sovitella ja miettiä erikseen lisäosia, jotta kokonaisuus toimii. Tuoteperheestä saat kaikki tietoverkon tarvitsemat komponentit kuten langattomat tukiasemat, kytkimet ja palomuurin sekä tarvittavat ohjelmistolisenssit ja kokonaisvaltaisen pilvihallinnan.

Netox on sertifioitu Cisco Meraki –jälleenmyyjä. Yritykset voivat hankkia kauttamme SD-WAN:iin pohjautuvat tietoverkkoratkaisut palveluna, joka sisältää laiteasennukset ja kytkennät, langattoman verkon sekä pilvipohjaisen hallinnan. Merakin myötä tietoverkon käyttö ja hallinta on helppoa, jopa ilman omia it-resursseja.

Cisco Meraki lukuina

  • Yli 4 miljoonaa aktiivista Cisco Meraki-verkkoa
  • 675 000 asiakasyritystä, joilla on käytössään Cisco Meraki –verkko
  • Kolme neljästä Fortune 500 –listan yritystä luottaa Cisco Merakiin

SD-WAN on ohjelmisto-ohjattu tietoverkkoratkaisu, jonka avulla yritykset voivat yhdistää verkon käyttäjät turvallisesti liiketoiminnan sovelluksiin, sijainnista riippumatta.

SD-WAN tarjoaa monia etuja perinteisiin WAN-tietoverkkoihin verrattuna: joustavuus ja skaalautuvuus muuttuvissa tarpeissa, suorituskyky, kustannustehokkuus ja kyberturvallisuus

SD-WAN on helppo määrittää ja hallita etänä. Voit muuttaa nopeutta ja kapasiteettia napin painalluksella. Reaaliaikaiset sovellustason liikennetilastot antavat jatkuvaa yleiskuvaa verkossasi tapahtuvasta liikenteestä.

Miksi valita Netox?

Kansainvälinen yhteistyö takaa tietoturvallisuuden

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen kyberturvallisuuden kehittämiseen useissa projekteissa. Jatkuva kehittäminen takaa, että pysymme aallonharjalla kyberturvan ajankohtaisissa näkökulmissa ja tunnemme syvällisesti uusimmat teknologiat, kuten koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisen osana toimivaa kokonaisuutta.
Osallistuminen niin kansainvälisiin, kotimaisiin kuin EU-tasonkin hankkeisiin edesauttaa lainsäädännön ja alan kehityksen perusteellista hallitsemista.

Sertifioidusti laadukasta palvelua

Palveluillamme on tärkeimmät kansainväliset sertifikaatit, jotka kertovat ihmisten, prosessien ja ratkaisujen laadusta. Sertifikaattien säännölliset ja riippumattomat auditoinnit varmistavat sen, että toimintamme pysyy niiden mukaisena:
* ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatti
* ISO 27001  tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien sertifikaatti
* 20000-1 -palvelunhallintajärjestelmien sertifikaatti.

Palvelukokonaisuutemme ovat yhteensopivia uusimpien säädösten ja lakien, kuten GDPR:n kanssa.

Netox on rakentanut omat kyberturva- ja tietoverkkopalvelunsa Ciscon teknologioilla. Cisco panostaa merkittävästi jatkuvaan tuotekehitykseen ja oman portfolionsa kilpailukykyyn, ja me Netoxilla haluamme varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme aina markkinoiden parhaat ja luotettavimmat ratkaisut. Siksi olemme valinneet teknologiakumppaniksemme Ciscon.

 

 

 

Tietoturvalliset laitteet ja lisenssit

Monipuoliset, tietoturvalliset ja kilpailukykyiset laitteistot ja lisenssit Netoxilta. Tutustu tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Laitteet ja lisenssit

Ota yhteyttä

Tietosuojasuostumus*

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.