Hae Netoxille töihin

Tule osaksi Netoxin tarinaa

Netox Oy on nopeasti kasvava sertifioitujen, luotettavien ja innovatiivisten IT-palveluiden tarjoaja. Visionamme on olla asiakkaidemme luotetuin ja arvostetuin kumppani, jonka kasvun perusta rakentuu vahvan osaamisen, yhteistyön ja jatkuvan kehittymisen kautta. Yhdistämällä standardoidun palvelutuotannon ja ketterät menetelmät takaamme luotettavan ja yrityksen tarpeiden mukaisen kokonaisuuden.

Saamme myös asiakkailtamme toistuvasti kiitosta erinomaisista asiakaskohtaamistaidoista ja tietotaidon korkeasta tasosta.

Jätä avoin hakemus

Netox-menestystekijat

Asiakkaiden luotettu kumppani

Netoxin palvelut perustuvat osaaviin ihmisiin, vahvoihin sertifioituihin toimintatapoihin ja testattuun teknologiaan – luovuutta unohtamatta.

Takuuna Netoxin palvelutuotantonsa laadusta ja tietoturvasta ovat myönnetyt ISO 27001 –tietoturva, ISO 9001, ISO 20 000-1 ja ITIL 4 Laadun- ja palvelunhallinta ja ISO 14001 ympäristönhallintajärjestelmän sertifiointi.

Kehittämme jatkuvasti kaikkia palveluita vastaamaan Asiakkaiden tarpeita muuttuvassa maailmassa. Asiakastyytyväisyys on tärkein laadun mittarimme, tinkimättä palveluidemme turvallisuudesta. Olemme vahvasti mukana kansainvälisissä tietoturvallisuuden tutkimus- ja kehityshankkeissa. Vuonna 2019 olimme Suomen paras asiakaspalveluorganisaatio.

Tarjoamme

  • monipuolista osaamista omaavan mukavan huipputiimin
  • modernit työkalut
  • hyvät työsuhde-edut
  • innovatiivisen sekä innostavan työilmapiirin
  • mahdollisuuden kehittää osaamista, ottaa vastuuta sekä kasvaa uusiin rooleihin urallasi
  • merkityksellisen tehtävän nopeasti kasvavassa IT-alan yrityksessä