Hae Netoxille töihin

Netox Oy on nopeasti kasvava sertifioitujen, luotettavien ja innovatiivisten IT-palveluiden tarjoaja. Visionamme on olla asiakkaidemme luotetuin ja arvostetuin kumppani, jonka kasvun perusta rakentuu vahvan osaamisen, yhteistyön ja jatkuvan kehittymisen kautta. Yhdistämällä standardoidun palvelutuotannon ja ketterät menetelmät takaamme luotettavan ja yrityksen tarpeiden mukaisen kokonaisuuden.

Saamme asiakkailtamme toistuvasti kiitosta erinomaisista asiakaskohtaamistaidoista ja tietotaidon korkeasta tasosta. Olemme myös vuoden Service Desk -kilpailun voittaja.

SIEM järjestelmä

Asiakkaiden luotettu kumppani

Netoxin palvelut perustuvat osaaviin ihmisiin, vahvoihin sertifioituihin toimintatapoihin ja testattuun teknologiaan – luovuutta unohtamatta.

Takuuna Netoxin palvelutuotantonsa laadusta ja tietoturvasta ovat myönnetyt ISO 27001 –tietoturva
ISO 9001, ISO 20 000-1 ja ITIL 4 Laadun- ja palvelunhallinta

Kehittämme jatkuvasti kaikkia palveluita vastaamaan Asiakkaiden tarpeita muuttuvassa maailmassa. Asiakastyytyväisyys on tärkein laadun mittarimme, tinkimättä palveluidemme turvallisuudesta. Olemme vahvasti mukana kansainvälisissä tietoturvallisuuden tutkimus- ja kehityshankkeissa. Vuonna 2019 olimme Suomen paras asiakaspalveluorganisaatio.

Hae paikkaa täältä

Tarjoamme

  • monipuolista osaamista omaavan mukavan huipputiimin
  • modernit työkalut
  • hyvät työsuhde-edut
  • innovatiivisen sekä innostavan työilmapiirin
  • mahdollisuuden kehittää osaamista, ottaa vastuuta sekä kasvaa uusiin rooleihin urallasi
  • merkityksellisen tehtävän nopeasti kasvavassa IT-alan yrityksessä