Hallitut IT-palvelut

Yrityksenne IT-ympäristön koko ja sille asetetut tavoitteet ratkaisevat, millainen palvelukokonaisuus teille sopii parhaiten. Voitte halutessanne siirtää kaikki IT-ympäristönne laitteet ja ratkaisut Netoxille – tai valita joustavasti jonkin alla kuvatuista palveluista. 
Netoxin hallitut palvelut perustuvat osaaviin ihmisiin, vahvoihin sertifioituihin toimintatapoihin ja testattuun teknologiaan.

Hallitut tietohallintopalvelut

Tietohallintopalvelu on kumppanuussuhde, jossa asiantuntijamme toimivat liiketoimintanne tukena ja osallistuvat tietohallintojohtamiseen. Syvennymme yrityksenne liiketoiminnan ytimeen ja olemme mukana koko arvoketjunne kehittämistyössä.

Hallitut tietoturvapalvelut

Tietoturva palveluna – Security as a Service – integroi tietoverkkojen älykkyyden, tietoturvapalvelut ja -teknologiat osaksi yrityksenne verkkoa ja pilviympäristöä. Määrittelemme yhdessä kanssanne halutun turvallisuustason ja -kontrollit.

Hallitut asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme etsivät ja tutustuvat jatkuvasti toimialamme uusimpiin teknisiin ratkaisuihin ja arvioivat, millaisia hyötyjä ne voivat tarjota yrityksellenne. Kun he löytävät sellaisia, he esittelevät ne teille. Sertifioidut liiketoimintaprosessit ja alan rautaiset ammattilaiset ovat aina palveluksessanne.

Hallitut pilvipalvelut

Palvelinsali-, tiedonsiirto- ja alustaratkaisumme on kokonaisuus, jolla tarjoamme yrityksellenne hallittua tietoturvaa, jatkuvaa toimintavarmuutta ja ajantasaista osaamista. Palveluun kuuluu tuki- ja ylläpitopalvelu sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä – selvällä suomen kielellä.

Hallitut loppukäyttäjäpalvelut

Asiantunteva ja ystävällinen loppukäyttäjäpalvelu on hallittua, kun palvelu on saatavissa missä tahansa, koska tahansa ja millä tahansa laitteella. ISO 20000/27001 -sertifioitu monikielinen Netoxin Service Desk varmistaa, että asiakkaalla on aina käytössään tarkoituksenmukaiset ja toimivat laitteet.

Hallitut projektipalvelut

Koulutetut ja kokeneet projektinhallinnan ammattilaisemme varmistavat teille tärkeiden projektien menestyksekkään läpiviennin. Olipa kyseessä uuden IT-järjestelmän käyttöönotto tai tuotekehityshanke, projekti on aina investointi. Kun projektin johtaminen on hallittua, varmistetaan investoinnille lasketun tuoton kotiutus.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Heidi Tuikka
yritysmyynti
010 421 1105

Lähetä viesti

Mikko Luhtaniemi
yritysmyynti
010 421 1102

Lähetä viesti

Seuraavaksi

Teknologiat