Tietoturvatestaus ja varmentaminen

Tietojärjestelmiin tietoturvallisuutta ja toimintavarmuutta

Netox on ISO 27001 ja ISO 9001 sertifioitu kyberturvallisuuteen ja ohjelmistotuotannon tietoturvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa tietoturva-arkkitehtuurin turvallisuuskatselmuksia sekä tietoturvatestausta ohjelmistokehityksen ja IT-infrastruktuurin eri tasoilla.

Mahdollistamme laajan palvelutarjonnan mm. jatkuvien palveluiden alueella sekä tarjoamme lisänäkyvyyttä ohjelmistovarmuuden kehittämiselle suomalaisissa organisaatioissa.

Tietoturvatestaus ja varmentaminen

Tarjoamme:

  • Tietoturvatestaukset IT-infrastruktuuriin, verkkopalveluihin tai vaikkapa mobiilisovelluksiin.
  • Tietojärjestelmien ja IoT-ratkaisujen turvallisuuden varmistaminen: tietoturvallisen ohjelmistokehityksen arvioinnit, syventävät työpajat hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden osalta.

 

Penetraatiotestaus

Arviointi, testaus ja sertifiointi. Eettinen hakkerointipalvelu joko tietojärjestelmien tai IT-infrastruktuurin tietoturvallisuuden arviointiin ja testaukseen.

  • Arviointi, testaus ja sertifiointi
  • Sovelluksen tietoturvatestaus
  • IT-infrastruktuurin tietoturvatestaus
  • CyberSafe -sertifiointi
Lue lisää

Kyberturvallisuus­kartoitus yrityksille ja organisaatioille

  • NTXSURVEY — Liiketoimintariski-painotteinen yleiskuvaus yrityksen IT-ympäristöstä, tiedonhallinnasta, suojausmekanismeista, sekä hallinnollisesta että teknisestä näkökulmasta.
  • NTXSWEEP — Hallinnollisen ja teknisen kyberturvallisuuden vaatimustenmukaisuusarviointi valittua viitekehystä vastaan.
Lue lisää

Cyber Security CUBE

Cyber Security CUBE on pilvipohjainen tietoturvan hallintatyökalu ja SaaS -palvelu tuo läpinäkyvyyttä kyberturvallisuuden varmistamiseen yrityksissä, organisaatioissa ja niiden ulkopuolella.

Palvelu tuo organisaatiosi IT-, turvallisuus- ja ohjelmistokehitystiimit saman pöydän ääreen lisäämällä läpinäkyvyyttä organisaation tietoturvatyöhön.

Lue lisää

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö