Tietoturvatestaus ja varmentaminen

Tietojärjestelmiin tietoturvallisuutta ja toimintavarmuutta

Netox on ISO 27001 ja ISO 9001 sertifioitu kyberturvallisuuteen ja ohjelmistotuotannon tietoturvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa tietoturva-arkkitehtuurin turvallisuuskatselmuksia sekä tietoturvatestausta ohjelmistokehityksen ja IT-infrastruktuurin eri tasoilla.

Mahdollistamme laajan palvelutarjonnan mm. jatkuvien palveluiden alueella sekä tarjoamme lisänäkyvyyttä ohjelmistovarmuuden kehittämiselle suomalaisissa organisaatioissa.

CUBE Security

CUBE on pilvipohjainen tietoturvan hallintatyökalu ja SaaS -palvelu tuo läpinäkyvyyttä kyberturvallisuuden varmistamiseen yrityksissä, organisaatioissa ja niiden ulkopuolella.

Palvelu tuo organisaatiosi IT-, turvallisuus- ja ohjelmistokehitystiimit saman pöydän ääreen lisäämällä läpinäkyvyyttä organisaation tietoturvatyöhön.

Lue lisää

Tietoturvatestaus ja varmentaminen

Tarjoamme:

  • Tietoturvatestaukset IT-infrastruktuuriin, verkkopalveluihin tai vaikkapa mobiilisovelluksiin.
  • Tietojärjestelmien ja IoT-ratkaisujen turvallisuuden varmistaminen: tietoturvallisen ohjelmistokehityksen arvioinnit, syventävät työpajat hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden osalta.

 

Penetraatiotestaus

Arviointi, testaus ja sertifiointi. Eettinen hakkerointipalvelu joko tietojärjestelmien tai IT-infrastruktuurin tietoturvallisuuden arviointiin ja testaukseen.

  • Arviointi, testaus ja sertifiointi
  • Sovelluksen tietoturvatestaus
  • IT-infrastruktuurin tietoturvatestaus
  • CyberSafe -sertifiointi
Lue lisää

Kyberturvallisuus­kartoitus yrityksille ja organisaatioille

  • NTXSURVEY — Liiketoimintariski-painotteinen yleiskuvaus yrityksen IT-ympäristöstä, tiedonhallinnasta, suojausmekanismeista, sekä hallinnollisesta että teknisestä näkökulmasta.
  • NTXSWEEP — Hallinnollisen ja teknisen kyberturvallisuuden vaatimustenmukaisuusarviointi valittua viitekehystä vastaan.
Lue lisää

Red Teaming

Netoxin Red Team -hyökkäys etsii yrityksesi tai organisaatiosi tietoturvan heikot lenkit ja auttaa vahvistamaan puolustuskykyä oikeita hyökkäyksiä vastaan.

Red Team -hyökkäys on tarkkaan suunniteltu operaatio, joka etenee kuten oikea rikollisten toteuttama kyberhyökkäys, mutta noudattaen tietosuojan ja lainsäädännön rajoituksia.

Tutustu

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö