Pilvipalvelut

Luotettavat pilvipalvelut lisäävät liiketoiminnan joustavuutta

Modernin organisaation perusvaatimus on, että järjestelmät ja tiedostot on oltava käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Netoxin tarpeeseen vastaavilla pilvipalveluilla lisäät liiketoimintasi joustavuutta ja järjestelmien skaalautuvuutta.

Netox pilvipalvelut ikoni

Liiketoiminta vaatii sekä ennakoitavuutta että reagointikykyä

Digitalisaatio ja yleistyvä etätyö ajavat työntekoa alati liikkuvampaan suuntaan. Tärkeisiin järjestelmiin on päästävä käsiksi nopeasti ja luotettavasti ympäri maailmaa, mikä on tehnyt pilvipalveluista useimpien organisaatioiden arkipäivää.

Nopeasti muuttuva työkulttuuri kannustaa punnitsemaan palveluita ja järjestelmiä monesta näkökulmasta:

Riippumattomuus fyysisestä sijainnista: Nykytyöelämä on dynaamista, eivätkä ihmiset välttämättä työskentele säännöllisesti toimistolla. Tarvittavien järjestelmien on oltava aina käytettävissä, vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Yhä useampi laite on yhteydessä verkkoon, mikä lisää mahdollisten hyökkäyssuuntien määrää. Kodinkone tai akvaarion sensori voi aiheuttaa järjestelmään haavoittuvuuden, jonka kautta koko organisaatio on vaarassa.

 • Nopeus: Kiinteisiin järjestelmiin liittyvien päivitysten läpivienti saattaa kestää päiviä, mikä ei enää vastaa työelämän tarpeita. Uusin versio pitää olla käytettävissä aina, eikä pitkiin päivitysprosesseihin haluta käyttää aikaa.
 • Ennakoitavuus: Palvelut pitää pystyä skaalaamaan nopeasti tarpeita vastaaviksi ilman raskasta päivitysrumbaa. Onko järkevää tehdä isoja kertainvestointeja järjestelmiin, jos tulevaisuuden tarpeet eivät ole täysin selvillä?
 • Vastuukysymykset: Onko organisaatiossa tarkka kuva siitä, kenen vastuulla firman data on? Onko organisaation ymmärrys asiakasrekistereihin ja palveluihin liittyvistä laeista, säädöksistä ja sertifikaateista tarvittavalla tasolla?

Miten laadukkaat pilvipalvelut hyödyttävät sinua?

Kun hankit pilvipalvelut asiantuntevalta toimijalta, et menetä pääsyä järjestelmiisi tai tiedostoihisi missään tilanteessa. Räätälöidyt pilvipalvelukokonaisuudet vastaavat modernin liiketoiminnan tarpeisiin monella eri osa-alueella.

Paikka ei enää määritä työn laatua

Yhteen kiinteään sijaintiin perustuva työkulttuuri vähenee. Pilvipalvelut edistävät organisaatioiden mukautumiskykyä ja tuovat järjestelmät ja tietokannat työntekijöiden käyttöön missä ja milloin vain.

Pilvipalveluidemme ansiosta voit palkata tiiminjäseniä sijainnista riippumatta – tarvittavat järjestelmät ovat aina käytettävissä ympäri maailman. Nykyiset työntekijäsi voivat siirtää toimistonsa mökkilaiturille, eikä tiedostoihin käsiksi pääseminen tai järjestelmien käyttö ole enää sidottu toimistolle.

Pilvipalvelut ovat käytettävissä heti

Esimerkiksi tallennustilan tai palvelintehon täyttyessä organisaatioilla ei ole varaa keskeyttää liiketoimintaa, vaan tilanne on pystyttävä ratkaisemaan heti. Pilvipalveluissa lisäkapasiteetti ja uuden palvelun käyttöönotto onnistuvat minuuteissa. Enää ei tarvitse odottaa, että joku käy asentamassa uuden palvelimen serverihuoneeseen.

Meiltä saat tilaamasi palvelukokonaisuuden käyttöön nopeasti, jolloin liiketoiminnallesi ei synny häiriötä.

Skaalautuvuus lisää läpinäkyvyyttä

Järjestelmiä ja tallennuskapasiteettia pitää pystyä skaalaamaan kulloistenkin tarpeiden mukaan. Ylimääräisistä palveluista maksaminen on turhaa resurssihukkaa. Tarpeiden kasvaessa skaalaaminen ylöspäin on taas oltava joustavaa ja nopeaa, jottei pullonkaulaa pääse syntymään.

Pilvipalveluillamme maksat vain tarpeesta, oli sitten kyse yksittäisistä Office 365 -lisensseistä tai tuhansien käyttäjien järeistä järjestelmistä. Palveluiden karsiminen tai lisääminen tapahtuu minuuteissa, milloin ja mistä vain. Saat ajantasaisen näkyvyyden käyttämääsi budjettiin ja palvelukokonaisuuteen. Näin pystyt suunnittelemaan palvelujen käyttöä strategisemmin.

Pilvihyvinvointi auttaa keskittymään ydinliiketoimintaan

Laadukkaat pilvipalvelut luovat pilvihyvinvointia, jossa erillisistä palveluista on siirrytty tarpeenmukaisiin, monipuolisiin palvelukokonaisuuksiin. Räätälöidyt pilvipalvelupaketit antavat organisaatiolle mahdollisuuden keskittyä omiin vahvuusalueisiinsa.

Tuomme laadukkaat pilvipalvelut osaksi IT-kokonaisuuttasi ja huolehdimme lakisääteisistä velvollisuuksista. Voit keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen – me hoidamme järjestelmien valvonnan, päivittämisen ja varmuuskopioinnin.

Hybridipilvi

Hybridipilviratkaisumme tarjoaa teknisten ratkaisuiden lisäksi myös osaamista yhdistää eri pilviratkaisut kokonaisuudeksi, joka tukee yrityksen liiketoimintaa, on mahdollisimman kustannustehokas ja pitää tiedot tallessa ja turvassa asianmukaisella tavalla. Toteutuksemme suunnitellaan niin, että yrityksesi voi tarpeiden mukaan hyödyntää vaikkapa omaa konesalipalvelua, Azure ratkaisuita sekä Netox Cloudin palveluita.

Miksi valita Netox pilvipalveluiden kumppaniksi?

Kansainvälinen yhteistyö takaa laadukkaat pilvipalvelut

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen ohjelmistokehitykseen useissa projekteissa, jotka takaavat uusimpien teknologioiden syvällisen osaamisen. Osallistuminen niin kansainvälisiin, kotimaisiin kuin EU-tasonkin hankkeisiin edesauttaa lainsäädännön ja alan kehityksen perusteellista hallitsemista.

Globaalit teknologiajohtajat kumppaneina

Hankkeiden tuoman ammattitaidon lisäksi luotamme maailman teknologiajohtajien tarjoamiin, laadukkaisiin järjestelmiin. Teemme jatkuvasti yhteistyötä esimerkiksi IBM:n, Microsoftin ja Ciscon kanssa. Tämä takaa myös asiakkaillemme pääsyn johtavien yritysten tietotaitoon ja verkostoon.

Vaativat laatusertifikaatit

Palveluillamme on tärkeimmät kansainväliset sertifikaatit, jotka ovat vaikeita saavuttaa ja pitää:

 • ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatti
 • ISO 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien sertifikaatti
 • 20000-1 -palvelunhallintajärjestelmien sertifikaatti.
 • Palvelukokonaisuutemme ovat yhteensopivia uusimpien säädösten ja lakien, kuten GDPR:n kanssa.

Asiakaskohtainen tilannearvio ja toteutus

Asiakkaamme ovat keskenään erilaisia, kuten ovat heidän tarpeensakin. Niinpä teemme ensiksi tilannearvion organisaatiostasi. Tilannearvion pohjalta räätälöimme pilvipalveluiden kokonaisuuden, joka parantaa liiketoimintasi joustavuutta ja keskeytyksetöntä jatkumista.

Netox pilvipalvelut ikoni

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

 • Julkiset-, hybridi- ja yksityiset pilvet
 • Office 365 -palvelu
 • Valvonta ja hallinta
 • Varmuuskopiointi
 • Arkistointi
 • Käyttötarpeen ja -luonteen kartoitus
 • Tallennuskapasiteetin taloudellinen käyttö.
Netox pilvipalvelut ikoni

Muodostavatko yrityksesi pilvipalvelut joustavan ja helposti skaalautuvan kokonaisuuden? Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelupaketin!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö