Loppukäyttäjäpalvelut

Palvelua tuottavat kokeneet ammattilaiset, joiden avulla vaikeimmatkin ongelmat ratkeavat nopeasti ja luotettavasti – ensimmäisellä yhteydenotolla

Asiakkaamme ovat arvostaneet palvelumme laadun erittäin korkeaksi (4,75/5) ja erillisenä tunnustuksena palvelumme laadusta voitimme Vuoden Service Desk 2019 kilpailun.

Mitä loppukäyttäjäpalvelut pitävät sisällään?

Loppukäyttäjäpalvelut sisältävät:

  • Service Desk
  • Lähitukipalvelu
  • Elinkaarenhallinta laitteille ja sovelluksille

Tilanteen vaatiessa lähitukipalvelun asiantuntijat auttavat ja tukevat paikan päällä sovittuina aikoina ja palvelee asiakkaan tarpeen mukaisesti kaikissa ongelmatilanteissa koko IT-palvelun laajuudessa aina tietoliikenteestä mobiililaitteiden kättäjäopastukseen. Lähitukipalvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti vähintään 4h. vasteajalla.

Toiminta-ajatuksemme on, että kokemus ja tietotaito tulee olla yhden yhteydenoton päässä. Meidät tavoittaa sähköpostilla, puhelimella tai vaikkapa chatin kautta. Ystävälliset sekä palveluhenkiset asiantuntijamme auttavat sinua nopeasti. Asiantuntijamme ovat kokeneita moniosaajia, joilla on laaja kokemus erilaisista ympäristöistä, järjestelmistä ja tukea vaativista tilanteista. Tämän kokonaisuuden avulla varmistat päivittäisen työn sujuvuuden.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö