Loppukäyttäjäpalvelut

Kokeneet ammattilaiset ratkaisevat ongelmat nopeasti ensimmäisellä yhteydenotolla

Olemme joustavia ja käytettävissä useilla tarpeitasi vastaavilla kanavilla. Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa ongelmanratkontaa tiimin kanssa, joka työskentelee yhdessä ratkaistakseen ongelmasi nopeasti.

Asiakkaamme ovat arvostaneet palvelumme laadun erittäin korkeaksi (4,75/5)

Mitä loppukäyttäjäpalvelut pitävät sisällään?

Loppukäyttäjäpalvelut sisältävät:

  • Service Desk
  • Lähitukipalvelu
  • Elinkaarenhallinta laitteille ja sovelluksille

Tilanteen vaatiessa lähitukipalvelun asiantuntijat auttavat ja tukevat paikan päällä sovittuina aikoina ja palvelee asiakkaan tarpeen mukaisesti kaikissa ongelmatilanteissa koko IT-palvelun laajuudessa aina tietoliikenteestä mobiililaitteiden kättäjäopastukseen. Lähitukipalvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti vähintään 4h. vasteajalla.

Toiminta-ajatuksemme on, että kokemus ja tietotaito tulee olla yhden yhteydenoton päässä. Meidät tavoittaa sähköpostilla, puhelimella tai vaikkapa chatin kautta. Ystävälliset sekä palveluhenkiset asiantuntijamme auttavat sinua nopeasti. Asiantuntijamme ovat kokeneita moniosaajia, joilla on laaja kokemus erilaisista ympäristöistä, järjestelmistä ja tukea vaativista tilanteista. Tämän kokonaisuuden avulla varmistat päivittäisen työn sujuvuuden.

Uskomme, että kaikilla pitäisi olla nopea ja helppo pääsy asiantuntevaan ja Asiakas- ja ihmisläheiseen palveluun. Tarvitsetpa apua ongelmaan sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta, ystävällinen ja palveluhenkinen tiimimme on sinua varten. Vuosien kokemuksella erilaisista ympäristöistä, järjestelmistä ja tilanteista asiantuntijamme ovat valmiita käsittelemään kaikki mahdolliset ongelmasi.

Nopeaa ja luotettavaa palvelua, aina

Olipa kyseessä iso tai pieni ongelma, tiimimme auttaa ratkaisemaan sen. Olemme käytettävissä useilla kanavilla, joten voit valita itsellesi sopivimman. Vastaamme myös nopeasti ja asiakkaamme ovat arvioineet palvelumme laadun erittäin korkealle. Joten jos tarvitset apua jossain, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

 

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö