Laitteet ja lisenssit

Luotettavuutta toimistoon kilpailukykyisillä ja tarpeisiin sopivilla laitteilla ja lisensseillä

Laitteiden ja lisenssien hankinnan ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että tarvittavat laitteet ja lisenssit hankintaan kilpailukykyiseen hintaan – nopeasti.

Kauttamme saa kaikkien laitevalmistajien laitteita ja asiantuntijoidemme kanssa voi suunnitella vakioituja laiteympäristöjä, joissa kustannukset, laitteiden ominaisuudet ja asiakkaan tarpeet kohtaavat.

Tarjoamme laajan valikoiman IT-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan helpolla hyväksyntäprosessilla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä etsimään Asiakkaillemme parhaimman rahoitusmuodon hankintoihin.

Käy rekisteröitymässä uudeksi asiakkaaksi tästä

Saat tunnukset käyttöösi saman päivän aikana.

Tutustu verkkokauppaan

Lisenssit aina ajan tasalla ja saatavilla

Tarpeisiin sopivien lisenssienkään hankinnan ei tarvitse olla monimutkaista, puhumattakaan kallista. Avullamme voi varmistua siitä, ettei maksa tarpeettomista lisensseistä. Huolehdimme myös siitä, että lisenssit ovat aina ajan tasalla ja saatavilla. Strategiset kumppanuudet takaavat sen, että voimme tarjota lisenssejä edulliseen hintaan, esim. O365 palvelusta.

Hoidamme laitteiden sekä lisenssien hinnan kilpailutuksen, hankinnan ja logistiikan. Tarvittaessa huolehdimme laitteiden ja sovelluksien elinkaarenhallinnan varmistaen, että käytössä ovat aina ajantasaiset ja toimintavarmat työvälineet.

Netox laitteet ja lisenssit ikoni

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Ota yhteyttä