Laitteet ja lisenssit

Kokonaisvaltaiset tietohallintopalvelut Netoxilta

Luotettavuutta toimistoon kilpailukykyisillä ja tarpeisiin sopivilla laitteilla ja lisensseillä.

Laitteiden ja lisenssien hankinnan ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että tarvittavat laitteet ja lisenssit hankintaan kilpailukykyiseen hintaan – nopeasti.

Kauttamme saa kaikkien laitevalmistajien laitteita ja asiantuntijoidemme kanssa voi suunnitella vakioituja laiteympäristöjä, joissa kustannukset, laitteiden ominaisuudet ja asiakkaan tarpeet kohtaavat.

Tarpeisiin sopivien lisenssienkään hankinnan ei tarvitse olla monimutkaista, puhumattakaan kallista. Avullamme voi varmistua siitä, ettei maksa tarpeettomista lisensseistä. Huolehdimme myös siitä, että lisenssit ovat aina ajan tasalla ja saatavilla. Strategiset kumppanuudet takaavat sen, että voimme tarjota lisenssejä edulliseen hintaan, esim. O365 palvelusta.
Hoidamme laitteiden sekä lisenssien hinnan kilpailutuksen, hankinnan ja logistiikan. Tarvittaessa huolehdimme laitteiden ja sovelluksien elinkaarenhallinnan varmistaen, että käytössä ovat aina ajantasaiset ja toimintavarmat työvälineet.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@netox.fi

Timo Rasila

+358 40 535 8360

Jenni Heinikoski

+358 40 828 3333

Heidi Tuikka

+358 50 302 7444

Henri Niemitalo

+358 40 341 3646