Julkipilvipalvelu

Pilvialustan hallintapalvelu

Netox Pilvialustan hallintapalvelu on kustannustehokas, tietoturvallinen ja helppo palvelu, joka toteuttaa, ylläpitää ja kehittää joustavasti pilviympäristöä puolestasi. Lisäksi Netox tarjoaa kyvykkyyden pilviympäristösi turvallisuuden ja häiriöiden hallintaan. Hallintapalvelu toimii myös alustana modernille ja joustavalle sovelluskehitykselle. Hyötyjä liiketoiminnalle ovat esimerkiksi: skaalautuvuus, palvelutuotannon automatisointi ja nopea innovointi.

Helppo ja vaivaton

Palvelun Saatavuus ja yhteensopivuus tuottaa eri palveluita liiketoiminnan tarpeisiin onnistuu esimerkiksi Amazon AWS, Google Cloud tai Microsoft Azuren kanssa.

 

Kehityksen kärjessä

Pitkälle automatisoidut prosessimme ja alan parhaita työkaluja hyödyntäen takaamme laadun ja yhdenmukaisuuden. Valvomme palvelun ympäristöä jatkuvasti ja pyrimme ennalta ehkäisemään mahdollisia häiriötilanteita.

Kyberturvallisuus etusijalla

Huolehdimme ja autamme yrityksen siirtymisen pilveen vaivattomasti ja turvallisesti yrityksen tarpeiden mukaisesti. Netox Asiantuntijamme auttavat hallintapalvelun käyttöönotossa ja ylläpidossa, jotta palvelusta saa parhaimman hyödyn irti ja voit keskittyä huoletta liiketoimintasi kehittämiseen.

Netox hallintapalvelu koostuu seuraavista osa-alueista

Ylläpitopalvelut

Huolehdimme migraatioista ja integraatioista eri järjestelmien välillä, ohjeistamme ja kartoitamme parhaimmat siirtotavat pilveen ja varmistamme tilausten ja laskutusten hallinnan sekä huolehtien ympäristösi suorituskyvykkyydestä. Varmistamme että pilvessä tuotetut palvelut ja sovellukset ovat aina saatavilla ja toimintakunnossa.

Tukipalvelut

Kustannustehokasta tukea käyttäjien ja mahdollisten häiriötilanteiden korjaamiseen. Toteutamme muutospyynnöt, reagoimme mahdollisiin ongelmatilanteisiin sekä käsittelemme ja selvitämme hätämuutokset ja poikkeamat.

Normaalin palvelun lisäksi on mahdollista ottaa seuraavia lisäarvopalveluita, mikäli esimerkiksi käsiteltävän datan luonne tai erityyppiset regulaatiot sitä vaativat:

  • Pilvialustan turvallisuuden ja häiriöiden valvonta
  • Migraatio- ja käyttöönottopalvelut
  • Konsultointi-, koulutus ja asiantuntijapalvelut

Kotimaista palvelua

Kotimaassa tuotettu palvelu

Palveluun kuuluu myös kuukausikohtainen laskutus ja selkeä raportointi, autamme yritystäsi palvelun käyttöönotossa ja myös jatkuvassa ylläpidossa. Jatkuvien palveluiden lisäksi saat meiltä konsultointiapua ja koulutusta myös projektiluonteisesti.

Julkipilvi on skaalautuva

Netox julkipilvialustan etuihin kuuluu käytännössä rajaton skaalautuvuus tarpeiden mukaisesti. Kustannustehokkaasti maksat vain käytetystä resurssista, jolloin yksittäisten käyttöpiikkien takia ei tarvitse investoida ylimääräiseen reserviin.

Huippuluokan tuotekehitystä ilman omaa kehitystiimiä

Kun pilviä kehittää alan huippuammattilaiset, saat julkipilven asiakkaana kaikki kehityksen hedelmät automaattisesti käyttöösi ilman tarvetta syvälle omalle tuotekehitykselle.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jätä yhteydenottopyyntö