Hallitut pilvipalvelut

Netox Cloud on moderneihin teknologioihin perustuva täysin kotimainen ISO27001 -tietoturvasertifioitu korkean saatavuuden pilvipalvelu, jonka toiminnasta vastaavat Netoxin kokeneet asiantuntijat.

Netox Cloud -pilvipalvelussa palvelinympäristösi hajautetaan kahteen erilliseen sijaintiin, mikä nostaa toimintavarmuuden korkealle tasolle. Palvelut skaalautuvat aina tarpeesi mukaan ja niitä valvotaan 24/7.

Asiantuntijamme kartoittavat nykytilanteen, auttavat sinua valitsemaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden, tekevät riskianalyysin ja projektisuunnitelman sekä vastaavat palveluiden hallitusta käyttöönotosta.

Voit valita asiantuntijoidemme tuella seuraavista neljästä vaihtoehdosta sinulle sopivimman.

1. Yksityinen pilvipalvelu

Yksityinen pilvipalvelu on oikea valinta, kun tarvitset poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa ja haluat olla riippumaton konesalin muusta tietoliikenteestä. Yksityinen pilvipalvelu on juuri sinun tarpeisiisi räätälöity palvelin- ja tallennusympäristö, jonka saat käyttöön hallittuna kokonaispalveluna. Käyttöönotosta ja hallinnasta vastaavat yrityksesi liiketoimintaan ja palvelinympäristöön nimetyt, kokeneet asiantuntijat.

2. Jaettu pilvipalvelu

Jaettu pilvipalvelu on oikea valinta, kun haluat skaalautuvuutta, korkeaa tietoturvaa ja jaetun ympäristön kustannusedut. Samoilla palvelimilla tuotetaan palvelinkapasiteettia useille asiakkaille, mutta jokaisen asiakkaan palvelinympäristöt on tarkasti erotettu toisistaan. Palvelinympäristön käyttöönotosta ja hallinnasta vastaavat kokeneet asiantuntijat sovitulla laajuudella.

3. Hybridipilvi

Hybridipilvi muodostaa saumattoman kokonaisuuden yhdistämällä eri tyyppisiä pilvipalveluita. Se mahdollistaa asiakkaan oman ympäristön, toimittajan pilvipalveluiden ja julkisen pilven parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisen tehokkaassa ja hallitussa kokonaisratkaisussa. Julkisten pilvipalveluiden, esimerkiksi Amazonin tai Azuren joustavaa kapasiteettia voidaan hyödyntää yllättäviin tai väliaikaisiin tarpeisiin, kuten projekteihin, testi- ja kehityshankkeisiin ja ylikuormitustarpeisiin.

4. Office365 -palvelu

Office 365 -palvelu tarjoaa perinteiset Microsoft -työkalut helposti käyttöönotettavana hallittuna kokonaisuutena. Office365 -palvelun käyttöönotosta, hallinnasta ja lisenssiomaisuuksien optimoinnista vastaavat kokeneet asiantuntijamme. Palvelupisteemme auttaa toimistotyökalujen käyttöön liittyvissä asioissa nopeasti ja ystävällisesti. Office365 -palvelupakettien mukana on mahdollista saada lukuisia hyödyllisiä lisäpalveluita viestintään ja tiedostojen jakamiseen. Voit myös halutessasi ottaa käyttöön sinulle räätälöidyn tiedonvarmistus- ja turvapostipalvelun.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Timo Rasila
Palvelut, laitteet ja lisenssit

040 535 8360

Lähetä viestiSami Isojämsä

Palvelut, laitteet ja lisenssit

050 420 3176

Lähetä viesti

Jani Lillberg
Myyntijohtaja, pääkaupunkiseutu

0400 776 456

Lähetä viesti

Mikko Luhtaniemi
Toimitusjohtaja

040 509 6530

Lähetä viesti