Pilvipalvelut

Helposti tarpeisiin skaalautuva korkean käytettävyyden ja tietoturvan pilvipalvelu.

Yksi pilvipalveluiden hyvä puoli yrityksille on niiden kapasiteetin skaalautuvuus tarpeiden mukaisesti ilman kiinteitä laiteinvestointeja. Netox Cloudin vahvuutena on myös erittäin korkea, sertifioitu (ISO/IEC 270001 / ISO 20000-1) tietoturvataso.

Netox Cloudia tuotetaan yhteistyössä maailman johtavien toimijoiden, IBM:n ja Ciscon kanssa ja siihen käytettävissä oleva tuki on saatavilla 24/7. Palvelumme tuotetaan kokonaisuudessaan Suomesta.

Olemme myös ympäristövastuullinen toimija ja konesalimme energiatarve tuotetaan 100% tuulivoimalla.

Strategiset kumppanuudet takaavat sen, että omasta salista tuotetun palvelun lisäksi kauttamme järjestyy myös vaikkapa Microsoft Azure.

1. Yksityinen pilvipalvelu

Yksityinen pilvipalvelu on oikea valinta, kun tarvitset poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa ja haluat olla riippumaton konesalin muusta tietoliikenteestä. Yksityinen pilvipalvelu on juuri sinun tarpeisiisi räätälöity palvelin- ja tallennusympäristö, jonka saat käyttöön hallittuna kokonaispalveluna. Käyttöönotosta ja hallinnasta vastaavat yrityksesi liiketoimintaan ja palvelinympäristöön nimetyt, kokeneet asiantuntijat.

2. Jaettu pilvipalvelu

Jaettu pilvipalvelu on oikea valinta, kun haluat skaalautuvuutta, korkeaa tietoturvaa ja jaetun ympäristön kustannusedut. Samoilla palvelimilla tuotetaan palvelinkapasiteettia useille asiakkaille, mutta jokaisen asiakkaan palvelinympäristöt on tarkasti erotettu toisistaan. Palvelinympäristön käyttöönotosta ja hallinnasta vastaavat kokeneet asiantuntijat sovitulla laajuudella.

3. Hybridipilvi

Hybridipilvi muodostaa saumattoman kokonaisuuden yhdistämällä eri tyyppisiä pilvipalveluita. Se mahdollistaa asiakkaan oman ympäristön, toimittajan pilvipalveluiden ja julkisen pilven parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisen tehokkaassa ja hallitussa kokonaisratkaisussa. Julkisten pilvipalveluiden, esimerkiksi Amazonin tai Azuren joustavaa kapasiteettia voidaan hyödyntää yllättäviin tai väliaikaisiin tarpeisiin, kuten projekteihin, testi- ja kehityshankkeisiin ja ylikuormitustarpeisiin.

4. Office365 -palvelu

Office 365 -palvelu tarjoaa perinteiset Microsoft -työkalut helposti käyttöönotettavana hallittuna kokonaisuutena. Office365 -palvelun käyttöönotosta, hallinnasta ja lisenssiomaisuuksien optimoinnista vastaavat kokeneet asiantuntijamme. Palvelupisteemme auttaa toimistotyökalujen käyttöön liittyvissä asioissa nopeasti ja ystävällisesti. Office365 -palvelupakettien mukana on mahdollista saada lukuisia hyödyllisiä lisäpalveluita viestintään ja tiedostojen jakamiseen. Voit myös halutessasi ottaa käyttöön sinulle räätälöidyn tiedonvarmistus- ja turvapostipalvelun.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.

Timo Rasila
Palvelut, laitteet ja lisenssit

040 535 8360
timo.rasila@netox.fiKai Pekarila

Palvelut, laitteet ja lisenssit

040 820 8007
kai.pekarila@netox.fi

Mikko Luhtaniemi
Toimitusjohtaja

040 509 6530
mikko.luhtaniemi@netox.fi