Palvelumme

Yrityksenne IT-ympäristön koko ja sille asetetut tavoitteet ratkaisevat, millainen palvelukokonaisuus teille sopii parhaiten. Voitte halutessanne siirtää kaikki IT-ympäristönne laitteet ja ratkaisut Netoxille – tai valita joustavasti jonkin palveluistamme. Netoxin palvelut perustuvat osaaviin ihmisiin, vahvoihin sertifioituihin ja tietoturvallisiin toimintatapoihin ja testattuun teknologiaan – luovuutta unohtamatta.

Asiantuntijapalvelut

Sertifioidut prosessit ja alan asiantuntijat, jotka hallitsevat monipuolisesti niin yksittäisiä teknologioita kuin IT-arkkitehtuurin kokonaisratkaisuja.

Kyberturvapalvelut

Kansainvälisen tutkimusyhteistyön kautta syntyvää huippuosaamista, johtavia tietoturvallisia teknologiaratkaisuja ja toimialakohtaisia parhaita käytäntöjä.

Loppukäyttäjäpalvelut

Vaikeimmatkin ongelmat ratkeavat nopeasti ja luotettavasti mihin vuorokauden aikaan tahansa – yhdellä yhteydenotolla.

Pilvipalvelut

Helposti tarpeisiin skaalautuva korkean käytettävyyden ja tietoturvan pilvipalvelu.

Laitteet ja lisenssit

Luotettavuutta työskentelyyn, tietoturvallisilla, kilpailukykyisillä ja tarpeisiin sopivilla laitteilla ja lisensseillä.

Tietoverkkopalvelut

Toteutamme, hallinnoimme ja valvomme yrityksenne kokoisia tietoverkkopalveluita varmistaen niiden jatkuvuuden.​

Palvelunhallinta- ja projektipalvelut

Koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme vastaavat tavoitteiden mukaisesta toiminnasta projekteista palveluihin ja tarvittaessa koko tietohallinnon kokonaisuuteen.

Kysy lisää ratkaisumyynniltämme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@netox.fi

Timo Rasila

+358 40 535 8360Kai Pekarila

+358 40 820 8007

Markku-Penttilä-ratkaisumyynti

Markku Penttilä

+358 40 167 8990

Henri Niemitalo

+358 40 341 3646

Seuraavaksi

Teknologiat