Palvelumme

Yrityksenne IT-ympäristön koko ja sille asetetut tavoitteet ratkaisevat, millainen palvelukokonaisuus teille sopii parhaiten. Voitte halutessanne siirtää kaikki IT-ympäristönne laitteet ja ratkaisut Netoxille – tai valita joustavasti jonkin palveluistamme. Netoxin palvelut perustuvat osaaviin ihmisiin, vahvoihin sertifioituihin ja tietoturvallisiin toimintatapoihin ja testattuun teknologiaan – luovuutta unohtamatta.

Asiantuntijapalvelut

Sertifioidut prosessit ja alan asiantuntijat, jotka hallitsevat monipuolisesti niin yksittäisiä teknologioita kuin IT-arkkitehtuurin kokonaisratkaisuja.

Tutustu

Kyberturvapalvelut

Kansainvälisen tutkimusyhteistyön kautta syntyvää huippuosaamista, johtavia tietoturvallisia teknologiaratkaisuja ja toimialakohtaisia parhaita käytäntöjä.

Tutustu

Netox Trust

Kyberhyökkäysten lisääntyessä myös palveluiden on monipuolistuttava. Netox Trust kokoaa laadukkaat ja kattavat kyberturvapalvelut samaan pakettiin.

Tutustu

Pilvipalvelut

Helposti tarpeisiin skaalautuva korkean käytettävyyden ja tietoturvan pilvipalvelu.

Tutustu

Tietoverkkopalvelut

Toteutamme, hallinnoimme ja valvomme yrityksenne kokoisia tietoverkkopalveluita varmistaen niiden jatkuvuuden.​

Tutustu

Palvelunhallinta- ja projektipalvelut

Koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme vastaavat tavoitteiden mukaisesta toiminnasta projekteista palveluihin ja tarvittaessa koko tietohallinnon kokonaisuuteen.

Tutustu

Laitteet ja lisenssit

Luotettavuutta työskentelyyn, tietoturvallisilla, kilpailukykyisillä ja tarpeisiin sopivilla laitteilla ja lisensseillä.

Tutustu

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuojasuostumus*