Hallittujen palvelujen tuottaja

Meidän toimintamme perustuu hallittuihin palveluihin. Haluamme, että kaikki toimintamme on hallittua, ja se välittyy myös asiakkaille ja kumppaneille.

Jotta voisimme luvata tämän kaiken, meidän on oltava:

1. Ihmiskeskeinen ja luotettava

Meidän tekemisemme keskiössä ovat ihmiset – olivatpa he omaa väkeä, asiakkaita tai kumppaneita. Me teemme töitä ihminen edellä. Ei kone tai järjestelmä, vaan ihminen.

Me emme koskaan lupaa liikaa. Mutta sen, minkä lupaamme, pidämme.

2. Kehittyvä ja osaava

Me haluamme oppia ja kehittyä, jotta voimme parantaa suoritustamme jatkuvasti. Meidän tavoitteenamme on tehdä joka viikko jokin asia paremmin kuin koskaan aiemmin. Näin säilytämme tekemisen ja löytämisen ilon.

Oppimisen kohteena ei ole vain teknologian vaan kaikki ne taidot, joita hallittujen palveluiden tarjoaminen vaatii.

3. Hallittu, vaikuttava ja vastuullinen

Luomme hallituilla palveluillamme merkitystä ja arvoa sekä itsellemme että asiakkaille.

148223

ratkaistua tapausta

368

läpikäytyä projektia

99,3 %

ratkaisuaste vuonna 2018

99,99 %

konesalipalveluiden saatavuus vuonna 2018

4,83/5

asiakastyytyväisyys vuonna 2018

Niko Candelin

Hallituksen puheenjohtaja, kehitysjohtaja

Niko Candelin on kokenut liiketoiminnan kehittäjä, jonka erityisen mielenkiinnon kohteena ovat tietoturvaan liittyvät tutkimushankkeet ja asiakkaan taloudellisen menestyksen vahvistaminen. Netoxilla Candelin on työskennellyt vuodesta 2004 lähtien. Hän on ollut vahva takuumies Netoxin kasvulle ja hänen visionsa vievät yritystä eteenpäin myös tuleville vuosikymmenille. Candelin on opiskellut yritysjuridiikkaa, markkinointia ja strategista johtamista.

Mikko Luhtaniemi

Hallituksen jäsen, toimitusjohtaja

Mikko Luhtaniemi on pitkän linjan IT-alan myyntimies, jonka tärkeintä osaamista on kyky ymmärtää mitä asiakas todella tarvitsee. Luhtaniemi on johtanut Netoxia vuodesta 2004, ja sinä aikana yhtiö on kehittynyt pienestä alueellisesta toimijasta laajojen hallittujen palveluiden toimittajaksi, jolla on pitkäaikaisia kumppanuussuhteita joka puolella Suomea. Luhtaniemi työskenteli ennen toimitusjohtaja uraansa matematiikan ja kansantaloustieteiden opettajana IB-lukiossa.

Sami Nauha

Hallituksen jäsen, toimitusjohtaja (Samira Group)

Sami Nauha on toiminut yrittäjänä ja sijoittajana jo vuodesta 1998. Hänen johtamansa Samira Group on erikoistunut korkealaatuisten, kelohonkaisten loma-asuntojen rakentamiseen Lappiin. Kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2005 valmistunut Nauha kokee erityistä onnistumisen iloa silloin, kun visioista tulee totta. Hänen vahvimmat osaamisalueensa liittyvät johtamiseen sekä yritys- ja verojuridiikkaan. Netoxin hallituksessa ja osakkaana hän on ollut vuodesta 2009.

Riitta Candelin

Hallituksen jäsen, talousjohtaja

Riitta Candelin on pitkän linjan talousammattilainen, jonka 1970-luvulla alkaneen työuran varrelle on mahtunut sekä pankkialan töitä että perheyrityksen pyörittämistä. Netoxilla hän on työskennellyt vuodesta 2005 ja vastannut alusta pitäen yhtiön taloushallinnon ohjauksesta vahvalla kädellä. Netoxin viime vuosien voimakas kasvu on pitänyt Candelinin päivät kiireisinä, mutta antoisina. Talousjohtajan työlle antaa vastapainoa Candelinin rakas harrastus, teatteri.

Seuraavaksi

Ota yhteyttä