Netox kyber saunailta

Netox järjestää tilaisuuden Asiakkaillensa saunan ja kyberturvan merkeissä

Save The Date! Tervetuloa to 25.8. klo 17-21. Netox järjestää Sinulle mukavan illan saunan ja kyberturvallisuuden esityksen merkeissä Koivurannan Saunalautalla Oulussa!

Illan aikana kuullaan Netoxin asiantuntijoita kyberturvallisuudesta ja muuttuvasta maailman nykytilasta, luvassa on myös esitys liiketoiminnan ja kyberturvallisuuden kokonaisuudesta, esittelemme myös kuinka Netox auttaa yrityksiä ja organisaatioita suojautumaan joustavien ja monipuolisten palvelukokonaisuuksien avulla. Illan aikana nautitaan myös rennoissa merkeissä saunomisesta ja verkostoitumisesta.

Aikataulu:

17.00 – Tervetuloa!

17.15. – Kyberuhkat ja muuttuva maailma, miten suojautuminen vaatii joustavaa ja entistä monipuolisempaa palvelukokonaisuutta – Marita Harju, Senior Manager, Cybersecurity, Netox Oy. Tarjolla myös purtavaa ja virvokkeita.

17.45 – Sauna, virkistäytymistä ja verkostoitumista

21.00 Tilaisuus päättyy

Katso esittely Saunalautasta

Elämys Koivurannan Saunalautalla

Koivurannan Saunalautta sijaitsee osoitteessa z. Ristelyn osallistujamäärän ylittäessä 12 henkilöä, osalle henkilöitä nimetään risteilyn ajaksi turvallisuuteen liittyvät vastuualueet. 

Risteilyyn sisältyy aina sauna koko risteilyn ajan, pyyhkeet, pefletit, pesuaineet, juomavesi, tarjoilija ja kapteeni. Uima-asu on pakollinen.

Ilmoittaudu