Netox goes Turku

Kattavat ICT palvelut ja maailmanluokan Kyberturvaa

Kattavat ICT palvelut ja maailmanluokan Kyberturvaa, sitä saa nyt molemmin pualin jokkee.

Netox järjestää yhteistyössä Juniperin ja Lenovon kanssa tilaisuuden, jossa pääset tutustumaan tarjontaamme ja tapaamaan Netoxin avainhenkilöitä  Marina Palaceen 17.8.2022.

Ilmoittaudu mukaan

Ohjelma

8.00 Runsas aamiainen sekä Lenovon yrityskannettavat ovat katettu.

8.30 Mikko Luhtaniemi Netox CEO avaa tilaisuuden.

  • Netox COO Markku Korkiakoski – Kyberturva on enemmän tapetilla kuin koskaan, mutta miten yhteistyömme kansallisiin ja kansainvälisiin kyberturvahankkeisiin hyödyttää Netoxin Asiakkaita ja mitkä ovat syksyn kuumimmat topikit?
  • Antti Pajari, Workstation Sales Specialist – Lenovon kuulumiset, uunituoreet yrityslaiteet ja Varjo XR-3 virtuaalitodellisuusratkaisut.
  • Juniperin Tomi Järventie – Miltä näyttää Gartnerin parhaaksi valitsema Wifi & LAN?

11:00 Tilaisuuden päätös.

Tutustu Lenovon upeaan yritys PC-mallistoon

Tapahtumassa kuulet Lenovon laitteiden uusista ominaisuuksista, virtuaalitodellisuuden tarjoamista mahdollisuuksista sekä saat parhaat vinkit innovaatioiden hyödyntämiseen, suoraan Suomen kovimmilta asiantuntijoilta!

VARJO VR avaa uuden oven virtuaaliseen ympäristöön

Virtuaalitodellisuuden luovat innovatiiviset ja immersiiviset työskentelytavat luovat uusia tapoja toteuttaa työtä. Avaa ovi virtuaaliseen työympäristöön ja ota askel kohti metaversumia Varjon seuraavan sukupolven VR-laseilla ja opi kuinka Varjon VR/XR voi muuttaa tapaasi työskennellä ja tehdä yhteistyötä.

Juniper Mist on Gartnerin ykkösvalinta

Wifi jonka kontrollereita ei tarvitse päivittää, ikinä!

Juniper Mist hyödyntää keinoälyn, koneoppimisen ja datatieteen tekniikoiden yhdistelmää optimoidakseen käyttökokemukset ja yksinkertaistaakseen toimintoja langattoman yhteyden, langallisen yhteyden ja SD-WAN-verkkotunnuksissa.

Tänä päivänä ratkaisu kattaa Wifin lisäksi lähiverkon kytkimet sekä gateway -ratkaisut.

Tämä on markkinoiden ylivoimaisesti helpoin Enterprise WiFi!

Ilmoittaudu