Meraki

Yksinkertaista liiketoiminnan kasvua saumattomilla ja helpoilla yhteyksillä

Cisco Meraki on markkinoiden myydyin SD-WAN tietoverkkoratkaisu

Cisco Meraki on uuden sukupolven ohjelmisto-ohjattu, pilvihallittu SD-WAN tietoverkkoratkaisu, joka skaalautuu liiketoiminnan muutosten ja kasvun mukaan ja toimii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Se on markkinoiden myydyin tietoverkkoratkaisu, johon luottaa jo 675 000 asiakasta maailman laajuisesti.

Cisco Meraki on kokonaisuus, johon ei tarvitse sovitella ja miettiä erikseen lisäosia, jotta kokonaisuus toimii. Tuoteperheestä saat kaikki tietoverkon tarvitsemat komponentit kuten langattomat tukiasemat, kytkimet ja palomuurin sekä tarvittavat ohjelmistolisenssit ja kokonaisvaltaisen pilvihallinnan.

Netox on sertifioitu Cisco Meraki –jälleenmyyjä. Yritykset voivat hankkia kauttamme SD-WAN:iin pohjautuvat tietoverkkoratkaisut palveluna, joka sisältää laiteasennukset ja kytkennät, langattoman verkon sekä pilvipohjaisen hallinnan. Merakin myötä tietoverkon käyttö ja hallinta on helppoa, jopa ilman omia it-resursseja.

Tutustu Tietoverkkopalveluihin

Vaivatonta hallintaa yhdestä paikasta

Kauttamme saat myös Merakin ratkaisut. Meraki SD-WAN sopii sekä pienille että suurille yrityksille. Se on helppo asentaa ja hallita, ja se tarjoaa korkean turvallisuustason ja liikenteen priorisoinnin.

Hallinnoi vaivattomasti yhdestä paikasta kaikkia verkkosi laitteita: tukiasemia, kytkimiä, palomuureja ja jopa mobiililaiteita sekä videovalvontakameroita.

Cisco Meraki on uuden sukupolven verkkoratkaisu, joka toimii yhtä hyvin niin pienille, kuin suurillekin yrityksille. Täysin pilvipohjaisen hallinnan avulla tulee verkon hallinta helpommaksi ja kaikki tapahtuu samalta hallintapaneelilta. Samalla saat korkean tietoturvan ja skaalattavuuden – sekä todella hyvän yleiskuvan käytöstä.

Cisco Merakin käyttö on helppo aloittaa. Ostit sitten kytkimen, palomuurin, langattoman tukiaseman tai jonkin muun Merakin tuotteen, ne tulevat ennakkoon valmistetultuna suoraan tehtaalta kytkeytyäkseen automaattisesti Merakin pilvipohjaiseen hallintapaneeliin.

Ainoa mitä laitteiston lisäksi tarvitaan on lisenssi. Sen lisäksi, että se aktivoi Meraki-tuotteesi hallintapaneelissa, lisenssi antaa sinulle myös pääsyn maailmanluokan tukeen, jatkuviin ohjelmistopäivityksiin ja toimintojen parannuksiin, samoin kuin tuotteen vaihtamiseen, jos se sattuisi menemään rikki.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Keskustelemme ja arvioimme kanssasi, mitkä ratkaisut hyödyttäisivät sinua eniten.