Älykästä teknologiaa kaikille

Ympäristövastuulliset IT-palvelut ja laitteet

Ympäristövastuullisuutemme IT-palveluiden tuottajana näkyy kaikessa toiminnassamme: Netoxin prosessit ja palvelut suunnitellaan siten, että energian, luonnonvarojen ja raaka-aineiden käyttö on mahdollisimman tehokasta. Varmistamme mm. käytöstä poistuvien laitteiden vastuullisen elinkaarenhallinnan, uudelleenkäytön tai kierrätyksen, panostamme energiatehokkuuteen ja suosimme uusiutuvaa energiaa.

Pyrimme aktiivisesti siirtymään verkkoteknologioissa uudempiin, energiankulutuksen kannalta tehokkaampiin ja ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin. Toimintaamme kehittämällä pystymme tarjoamaan kestäviä digitaalisia palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat toimia resurssiviisaammin ja ilmastoystävällisemmin.

Hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi mobiiliteknologioiden hyödyntämisellä ilmastokädenjälki voi olla positiivisilta vaikutuksiltaan jopa kymmenkertainen* ja Netoxin digitalisaatiota hyödyntävät palvelut, vähentävät asiakkaiden toiminnan ilmastokuormitusta.

Tehokasta ja ympäristöystävä­llistä työskentelyä

Hiilijalanjälkesi kompensoiminen on yksi tapa auttaa ympäristöä, mutta sen pitäminen alhaisena alusta alkaen on vielä parempi. Lenovo on sitoutunut parantamaan tuotteiden ja pakkausten suunnittelua ympäristöystävällisemmiksi. Tämä sisältää ympäristöystävällisten pakkausmateriaalien käytön ja uuden teknologian hiilijalanjäljen pienentämisen.

Toimivat ja luotettavat ratkaisut ovat onnistuneen ja ennen kaikkea turvallisen tietoinfrastruktuurin ja työskentelyn keskiössä. Lenovon asema markkinajohtajana on Platinuuskumppanuudemme yhteistyön myötä tuonut Netoxin asiakkaille saataville markkinoiden johtavat, tietoturvalliset ja tietotekniset laitteet ja palvelut. Lenovon Platina -kumppanuus mahdollistaa asiakkaillemme yhä paremman näkyvyyden ja älykkäämmät laitteistot auttaen yritysten digitalisoitumista ja keskittymään liiketoimintaansa turvallisin mielin.

Turvallisten ja älykkäiden laitteiden johtaja nopeasti digitalisoituvassa maailmassa

Siirry kohti kestävää tulevaisuutta

Hiilijalanjälkesi kompensoiminen on yksi tapa auttaa ympäristöä, mutta sen pitäminen alhaisena alusta alkaen on vielä parempi. Lenovo on sitoutunut parantamaan tuotteiden ja pakkausten suunnittelua ympäristöystävällisemmiksi. Tämä sisältää ympäristöystävällisten pakkausmateriaalien käytön ja uuden teknologian hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lenovon CO2 Offset Service ‑palvelu pähkinänkuoressa

Haluatko kompensoida laitteidesi hiilidioksidipäästöjä? Lenovon CO2 Offset -palvelut tekevät hiilidioksidipäästöjen kompensoinnista helppoa ja hallittavaa. Lenovo ymmärtää laitteiden hiilidioksidipäästöjen tasaamisen tärkeyden. Teemme asiakkaillemme helpoksi kompensoida laitteidensa päästöjä ja olemme sitoutuneet auttamaan ympäristön kannalta. Valitse vain CO2 Offset -vaihtoehto tilauksen yhteydessä, ja Lenovo hoitaa loput. Saat todistuksen, jossa on offset-laitteiston sarjanumerot, ja voit olla varma, että organisaatiosi tekee oman osansa hiilijalanjälkensä pienentämiseksi.

Lue lisää

Riippumatta siitä, minne olet menossa, Lenovo on kumppanisi innovaatioissa

Keskitetty palvelupiste kaikkiin tietotekniikan tarpeisiin

Netox tarjoaa Asiakkailleen myös laadukkaan ja helposti käytettävän verkkokaupan, jossa voidaan huomioida esimerkiksi Asiakkaan hyväksymiskäytäntöihin liittyvät vaatimukset. Tilaaja voi portaalin kautta valita tarvittavat laitteet ja ohjelmistot suositeltavista listasta, sen kautta on myös mahdollista valita laitteisiin ja ohjelmistoihin sidottu rahoitustapa. Löydät verkkokaupastamme myös laajan valikoiman Lenovon tuotteita.

Tutustu verkkokauppaan

Jätä yhteydenottopyyntö