Jabra

Ammattilaisen valinta hybridityöhön

Työskentele missä tahansa

Toimistolta kotitoimistolle ja kaikkea siltä väliltä – ole valmiina menestyksekkääseen hybridityöhön ja nauti vapaudestasi työskennellä, missä haluat. Jabran ammattilaislaitteiden avulla koko maailma voi olla toimistosi.

Mitä hybridityö on?

Hybridityö on melko uusi nimi ilmiölle, jonka olemme Jabralla tunteneet jo vuosia: työ ei ole kiinni siitä, missä sitä tehdään. Hybridityö tarkoittaa vapautta työskennellä tehokkaasti (sopivan teknologian avustamana) missä vain – vaikkapa kotona, lentokentällä tai junassa – perinteisen toimiston lisäksi. Useimmat tietotyöläiset itse asiassa odottavatkin työviikkonsa jakautuvan eri sijaintien välille. Tehokkaalla hybridityöllä on monia etuja, kuten työn ja vapaa-ajan parempi tasapaino, joustavuus, parempi työpaikkahenki ja parempi tuottavuus.

HYBRIDIAALTO

Ole joustava, mutta älä tingi ammattimaisuudesta.

Vuoden 2020 jälkeen hybridityö on yleistynyt jatkuvasti, ja tietotyöläiset ympäri maailmaa jakavat työaikansa useamman sijainnin kesken. Hybridityö antaa sinulle vapauden työskennellä toimistolla, kotona tai missä tahansa muualla tavalla, joka sopii sinulle parhaiten.

Saadaksesi eniten irti hybridityöstä on käytössä oltava oikeat välineet. 85 % tietotyöläisistä pitää teknologiaa ehdottoman tärkeänä, jotta työskentely voisi onnistua paikkariippumattomasti.2

Pidämme sinut saumattomasti yhteydessä tiimiisi, huolimatta siitä missä sen jäsenet työskentelevät.

TYÖSKENTELY KOTONA

Tule töihin virtuaalisesti

Yhä useampi työskentelee kotoa käsin ainakin osan viikosta, mutta 42 % toimistotyöntekijöistä4 kertoo, että tehokkaan kotityöskentelyn esteenä on sopivien laitteiden ja teknologian puute. 52 % pelkää, että etätyöskentelyn viestinnälliset haasteet vaikuttavat negatiivisesti heidän urakehitykseensä3. Oikeiden laitteiden ansiosta työmatkoihin tarvitsee käyttää vähemmän aikaa ja työn ja vapaa-ajan saa paremmin tasapainoon – ilman viestinnällisiä ongelmia.

Jabran laitteiden avulla olet vapaa työskentelemään kotona.

Kannettavaa ammattitaitoa

Jos olet käyttänyt kannettavan tietokoneesi sisäänrakennettua webkameraa ja puhelimen mukana tulleita kuulokkeita tai soittanut puheluita UC-alustaltasi sertifioimattomalla laitteella, voi ero entiseen olla huima, kun vaihdat laitteesi Jabran ammattilaisvälineisiin. Ja jos sinulla on jo käytössä Jabran laitteita, on meillä tarjota liuta teknologiaa olemassa olevan laitteiston tueksi – esimerkiksi videotapaamisvälineitä, kannettavia kaiutinpuhelimia ja alan parhaita audiotuotteita.

Etsi eroavaisuudet

Ammattimaiset audio- ja videolaitteet vähentävät virtuaalisokeutta, koska ne ovat hellävaraisempia silmille ja korville. Tähän kuuluu luonnolliselta kuulostavat keskustelut, jotka antavat kaikille mahdollisuuden kuulla ja tulla kuulluksi, ja korkealaatuinen video, joka antaa kaikille saman verran tilaa. Tehokas vastamelu auttaa sinua keskittymään, missä ikinä oletkin.

Ammattilaislaitteemme on optimoitu päivittäin käytettäviä työsovelluksia ajatellen. Intuitiiviseksi suunniteltu käyttöönotto sujuvoittaa työskentelyä – haluammehan, että kotona työskentely onnistuu ilman työvälinesäätöä.

Oikeat välineet tehtävään kuin tehtävään

Tuotteemme on sertifioitu toimimaan parhaiden yhteistyöympäristöjen, kuten Microsoft Teamsin ja Zoomin, kanssa, joten voit odottaa erinomaista äänenlaatua ja saumatonta käyttökokemusta.

Jabran ammattilaistuotteet eivät ainoastaan täytä näiden alustojen edellyttämiä kriteerejä, vaan ne ylittävät ne, ja nämä alustat tunnustavat Jabran kyvyn helpottaa keskittymistä, tiimityötä ja joustavuutta. Sertifioitujen laitteiden avulla valitsemasi alustan käyttäminen on vaivatonta.

Virtuaalisen yhteistyön sujuvuus on myös äänestä kiinni

Virtuaalisessa yhteistyössä ääni on äärimmäisen tärkeää. Jos käytetään työkalua, jota ei ole tarkoitettu Microsoft Teamsin ja Zoomin kaltaisille yhtenäistetyille viestintäalustoille, lopputulos on epätyydyttävä, koska se ei pysty tarjoamaan laadukasta kokemusta ruuhkaisilla alueilla.

Sertifioidut laitteet ovat päinvastoin varustettu tarvittavilla komponenteilla, kuten mikrofonin vasteella ja puhelunohjausintegraatiolla, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn meluisissa ympäristöissä. Näin sinut kuullaan aina tilanteesta riippumatta.

Työskentely toimistolla

Jälleen yhdessä

Kotona työskentely on lisääntynyt moninkertaisesti viimeisen vuoden aikana, mutta perinteinen toimisto on yhä tärkeä paikka, jossa pääsee tekemään kasvokkaista yhteistyötä, ihan vain juttelemaan kollegoiden kanssa ja vahvistamaan tiimihenkeä. 68 % toimistotyöläisistä pitääkin ihanteenaan työviikkoa, jossa työskennellään sekä etänä että toimistolla.

Toimistolla keskeytykset ovat kuitenkin tavallisia, joten on tärkeää huolehtia, että työntekijöillä on mahdollisuus keskittyä rauhallisissa tiloissa ja pitää neuvottelutiloissa etäpalavereja laadukkaan videokuvan välityksellä.

Jabra on toimistopäivinäkin ammattilaisten valinta

Ääni & hallinta

Kun tarkastellaan teknologiaa, on käymässä selväksi, että se on linkki, joka pitää joukkueet yhtenäisinä nykyaikana. Suurin osa IT-henkilöstöstä on ilmaissut toiveensa siitä, että heidän työnantajansa tarjoaisi heille ammattikäyttöön soveltuvia kehittyneitä laitteita, jotta organisaation koko henkilöstöllä olisi samat mahdollisuudet suorittaa tehtävänsä ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Tutkimuksissa on havaittu, että suurin osa toimistotyöntekijöistä kokee, että häiriöt ja äänet ovat suurimmat esteet heidän tuottavuudelleen työpaikalla. Organisaatiot, jotka varustavat henkilökuntansa melua vaimentavilla kuulokkeilla, jotka ovat yhteensopivia Unified Communicationsin ja Microsoft Officen kanssa, löytävät menestyksensä.

Mikä tärkeintä, UC-sertifioidulla laitteistolla yritykset saavat kaupallisen tason takuun, apua Jabralta ja käytössä olevalta UC-alustalta sekä laitteiden etähallinnan, joka mahdollistaa stressittömän käyttöönoton ja laitteiden valvonnan.

Parempi käyttökokemus johtaa käytön lisääntymiseen, mikä puolestaan lisää tuottavuutta.

Otetaan kaikki kuvaan

Tiimien varustaminen ammattilaislaatuisilla audiolaitteilla on vain yksi askel kohti saumatonta hybridityötä. Toimivin yhteistyö vaatii myös laadukkaat videotapaamislaitteet, jotka luovat vaikutelman kasvokkaisista kohtaamisista. Jabran PanaCast-malliston uusimmat jäsenet tekevät videoyhteistyöstä ennennäkemättömän kätevää tekoälyominaisuuksien, ainutlaatuisen 180 asteen näkymän ja älykkäiden toimintojen ansiosta.

Koko maailma toimistonasi

Teknologia on mullistanut työskentelytapamme ja mahdollistanut joustavamman työskentelyn. 76 prosenttia työntekijöistä pitää parempana työnantajia, jotka hyväksyvät hybridityöskentelyn, mikä tarkoittaa, että työnantajat voivat nyt hankkia parhaat osaajat asuinpaikasta riippumatta. Yhteistyöteknologian avulla voimme simuloida perinteisiä työkokouksia henkilökohtaisilla videovirroilla, jolloin kaikki voivat tuntea olevansa yhtä läsnä riippumatta siitä, ovatko he samassa huoneessa vai eivät. Jabran suurten yritysten ratkaisuista vastaavan johtajan Holger Reisingerin mukaan nämä työkalut auttavat varmistamaan, että kaikilla on ääni kuuluvissa ja että sama visio on yhteinen.

Netox Webshop

Tarjoamme laajan valikoiman IT-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan helpolla hyväksyntäprosessilla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä etsimään Asiakkaillemme parhaimman rahoitusmuodon hankintoihin.

Voit rekisteröityä Netox Webshopin asiakkaaksi verkkokaupan etusivulta, saat tunnukset käyttöösi saman päivän aikana.

Tutustu verkkokauppaan

Pidä huolta teknologiasta – ja tiimistäsi.

Työntekijöiden hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää hybridityöympäristössä, ja Jabra tarjoaa korkealaatuisia laitteita, jotta työntekijät voivat olla tyytyväisiä ja terveitä. Mukana olevat kuulonsuojaimet ovat korkeinta tasoa, mikä mahdollistaa turvallisen ja mukavan kokemuksen. Lisäksi audio- ja videotekniikka on edistyksellistä ja luonnollisen tuntuista, mikä auttaa vähentämään etätyöhön liittyvää väsymystä. Zoom Roomsin johtaja Jeff Smith kertoi Jabran haastattelussa, että riittämätön äänenlaatu voi johtaa väsyttäviin keskusteluihin ja huonoon muistiin siitä, mistä keskusteltiin. Korkealuokkaiset välineet ovat siksi välttämättömiä näiden ongelmien minimoimiseksi.

Ota yhteyttä