Hyökkäävät tietoturvapalvelut

Vahvista digitaalista infrastruktuuriasi

Netoxin Red Teaming -palvelu käyttää kattavaa lähestymistapaa organisaatiosi kyberturvallisuuden puolustuksen testaamiseen simuloimalla realistisia kyberhyökkäysskenaarioita. Tämä menetelmä arvioi turvatoimiesi tehokkuutta ja tiimisi valmiutta vastata monimutkaisiin uhkiin, varmistaen puolustuksesi vahvuuden todellisia haasteita vastaan.

Tutustu hyökkääviin tietoturvapalveluihin

Penetraatiotestaus

Penetraatio- eli tunkeutumistestauspalvelumme on eettinen hakkerointipalvelu tietojärjestelmien tai IT-infrastruktuurin olemassa olevien turvatoimien arviointiin ja testaukseen. Tietoturvatestaukseen yhdistetään yleensä arkkitehtuurin läpikäyntiä, tietoturva-arkkitehtuurin arviointia ja, jos tarpeen, omissa tiloissa tai pilvessä ajettavan hosting-ympäristön konfiguraation arviointia ajoympäristön kovettamisen ja ohjelmistovarmuuden näkökulmista.

Haavoittuvuus ­skannaus

Digitaalisten tietojen automaattisen skannauksen avulla tunnistat ja korjaat organisaatiosi tietoturvaheikkouksia nopeasti ja tehokkaasti. Samalla parannat digitaalisen ympäristösi yleistä häiriönsietokykyä.

Evil employee -simulaatio

Arvioi sisäisten uhkien potentiaalisia vaikutuksia simuloimalla työntekijän pahantahtoista toimintaa. Simulaation auttaa ymmärtämään sisäpiiriuhkia ja varautumaan niitä vastaan.

Kalasteluviestien tunnistaminen

Osaavaa henkilöstö on olennainen askel matkalla kohti tietoturvatietoisuuden kulttuuria. Tämä koulutus auttaa osallistujia tunnistamaan ja suojautumaan haitallisilta kalasteluviesteiltä.

Hyökkäävät tietoturvapalvelut