Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstöpalveluyhtiö Seurelle toteutettiin Netoxin toimesta laajamittainen loppukäyttäjäpalveluiden haltuunotto ja it-ympäristön migraatio. Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen, Keski-Uudenmaan Sote -kuntayhtymän sekä HUS:n omistaman Seuren aiempi hybridiympäristö koostui suuresta määrästä eri toimittajia. Siirtymä on mittasuhteiltaan historiallinen.

– Suomen mittakaavassa vastaavaa ei ole tehty. Monimuotoisuudessaan tämä on erikoislaatuisin projekti, Netoxin projektipäällikkö Sari Aura toteaa.

– Netoxin kanssa on ollut mutkatonta toimia ja Sari veti projektipäällikkönä kommunikointia hyvin. Aikataulupaineista ja todella monisäikeisestä kentästä huolimatta palaverit saatiin kokoon ja tehtävät jaettua, Teknologia- ja kehitystiimin tuotantopäällikkö Grigorjeff kehuu.

– Monitoimittajaympäristön vaihtuminen yhden toimittajan varaan ja sen aikaansaama palvelun parantuminen on tuonut hyötyjä molemmin puolin. Yksi yhteydenottokanava on asiakkaalle selkein ja järkevin toimintamalli. Käyttäjätyytyväisyys on kasvanut merkittävästi ja arvosanat migraation jälkeen nousseet selvästi. Kyllähän tällainen työn hedelmien näkeminen on palkitsevaa, Seuren Teknologia- ja kehitystiimin johtaja Antti Nummiranta kertoo.

Seure erikoistuu henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja määräaikaisten työsuhteiden laadukkaaseen hoitoon. Seuren tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaiset ja kustannustehokkaat henkilöstöratkaisut vaivattomasti.