Uuden sukupolven verkkoratkaisut

Kumppanuutta, tietoturvaa ja helppokäyttöisiä verkkoratkaisuita

Cisco Systems Finland and Baltics on ollut yhteistyössä Netoxin kanssa vuodesta 2015. Päätimme liittyä Ciscon jälleenmyyjäverkostoon ja tuoda läpinäkyvyyttä ja vahvaa turvallisuutta asiakkaillemme maailman johtavalta verkkolaitteiden valmistajalta. Yhteistyössämme korostuvat nopea ja tiivis viestintä, laitetoimitukset ja kilpailukykyiset hinnat.

Cisco on maailman johtava verkkolaitteiden valmistaja, ja Netox on ylpeä Ciscon tuotteiden jälleenmyyjä. Uskomme Ciscon sitoutumiseen läpinäkyvyyteen ja vahvaan tietoturvaan, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan Asiakkaillemme parhaat mahdolliset hinnat ja palvelut.

Kumppanuutemme Ciscon kanssa perustuu tiiviiseen viestintään ja nopeaan laitteiden toimitukseen, ja olemme varmoja, että voimme tarjota Asiakkaillemme parhaat mahdolliset Ciscon tuotteet ja palvelut.

Paranna käyttökokemustasi helpolla verkkoratkaisulla

Etätyö ja hybridityöskentely ovat muuttaneet tapaamme työskennellä, jatkuvasti muutoksessa oleva digitalisaatio mahdollistaa ammattimaistuvammat kyberhyökkäykset niin koti kuin yritysverkkoihin.

Helppo ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto-ohjattu SD-Wan verkko pohjautuu koko verkon keskitettyyn kontrollilogiikkaan, näin digitaalisen turvallisuuden merkitys korostuu entisestään.

Nopeus, luotettavuus ja tehokas suorituskyky

Nopeus, luotettavuus ja tasainen, tehokas suorituskyky ovat ominaisuuksia, joita yrityksen verkolta vaaditaan – riippumatta siitä, missä ja milloin organisaatiosi työntekijät sitä tarvitsevat. Monille etätyötä tekeville ovat tuttuja pätkivät videokonferenssiyhteydet ja työn tekemiseen vaadittavien järjestelmien käytön hitaus. Mitä enemmän aikaa kuluu odotteluun, ongelmien selvittelyyn ja uudelleenkäynnistämisiin, sitä tehottomammaksi muuttuu työn tekeminen ja sitä tyytymättömämpiä ovat niin työntekijät kuin liiketoiminnan kannattavuudesta vastaava johto.

Cisco SD-WANin avulla teet verkostasi joustavan ja turvallisen kokonaisuuden.

Miksi valita SD-WAN?

SD-WAN on ohjelmistopohjainen verkkoratkaisu, jonka avulla yritykset voivat yhdistää käyttäjät turvallisesti sovelluksiin sijainnista riippumatta.

SD-WAN tarjoaa monia etuja perinteisiin WAN-ratkaisuihin verrattuna, mukaan lukien lisääntynyt joustavuus, parempi suorituskyky ja pienemmät kustannukset.

SD-WAN on helppo määrittää ja hallita etänä. Voit muuttaa nopeutta ja kapasiteettia napin painalluksella, ja reaaliaikaiset sovellustason liikennetilastot antavat sinulle yleiskuvan verkossasi tapahtuvasta liikenteestä.

Työntekijät ovat hajallaan, miten tietoturva pysyy hybridityössä mukana?

Monimuotoinen kirjo päätelaitteita ja lokaatiot toimipisteistä koteihin ovat kaikki osa nykypäivän työympäristöä. Yritysten ja organisaatioiden verkot kuljettavat jatkuvasti kriittistä dataa eri käyttäjien ja pisteiden välillä. Miten taata riittävä tietoturvan taso jokaiselle, laitteesta ja sijainnista riippumatta?

Ei ole yhdentekevää, miten verkko on rakennettu, turvattu ja valvottu. Pilvihallittu, Ciscon teknologiaan pohjautuva SD-WAN on yksinkertainen, läpinäkyvä ja turvallinen ratkaisu kun halutaan varmistaa, etteivät bisneskriittiset tiedot päädy verkon kautta vääriin käsiin. Moderni, pilvihallittu SD-WAN-verkko varmistaa suojauksen jatkuvasti uusimpiakin haavoittuvuuksia ja tietoturvauhkia vastaan, jotta yrityksesi kaikki työntekijät voivat huoletta työskennellä tietoturvallisesti.

Käyttäjät voivat työskennellä lähes mistä tahansa, applikaatiot sijaitsevat kaikkialla.

Cisco SD-WAN -hallintapaneelin avulla voit yhdistää nopeasti kaikki yrityksen datakeskukset, ydin- ja kampuspaikat, sivuliikkeet, yhteissijoituspalvelut, pilviinfrastruktuurin ja etätyöntekijät. Tämän yhteenliittämisen mahdollistamiseksi Cisco SD-WAN käyttää Overlay Management Protocol (OMP) -protokollaa koko verkossasi.

Cisco SD-WAN yksinkertaistaa IT-toimintoja automatisoidulla provisiolla, yhtenäistetyillä käytännöillä ja virtaviivaistetulla hallinnalla tehden muutoksia, päivityksiä ja ratkaisuja ennätysajassa. Saat edistyneitä verkkotoimintoja, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Miksi valita Netox?

Kansainvälinen yhteistyö takaa tietoturvallisuuden

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen kyberturvallisuuden kehittämiseen useissa projekteissa. Jatkuva kehittäminen takaa, että pysymme aallonharjalla kyberturvan ajankohtaisissa näkökulmissa ja tunnemme syvällisesti uusimmat teknologiat, kuten koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisen osana toimivaa kokonaisuutta.
Osallistuminen niin kansainvälisiin, kotimaisiin kuin EU-tasonkin hankkeisiin edesauttaa lainsäädännön ja alan kehityksen perusteellista hallitsemista.

Sertifioidusti laadukasta palvelua

Palveluillamme on tärkeimmät kansainväliset sertifikaatit, jotka kertovat ihmisten, prosessien ja ratkaisujen laadusta. Sertifikaattien säännölliset ja riippumattomat auditoinnit varmistavat sen, että toimintamme pysyy niiden mukaisena:
* ISO 9001 -laadunhallintasertifikaatti
* ISO 27001  tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien sertifikaatti
* 20000-1 -palvelunhallintajärjestelmien sertifikaatti.

Palvelukokonaisuutemme ovat yhteensopivia uusimpien säädösten ja lakien, kuten GDPR:n kanssa.

 

 

 

Cisco Meraki

Kauttamme saat myös Merakin ratkaisut. Meraki SD-WAN sopii sekä pienille että suurille yrityksille. Se on helppo asentaa ja hallita, ja se tarjoaa korkean turvallisuustason ja liikenteen priorisoinnin.

Hallinnoi vaivattomasti yhdestä paikasta kaikkia verkkosi laitteita: tukiasemia, kytkimiä, palomuureja ja jopa mobiililaiteita sekä videovalvontakameroita.

Cisco Meraki on uuden sukupolven verkkoratkaisu, joka toimii yhtä hyvin niin pienille, kuin suurillekin yrityksille. Täysin pilvipohjaisen hallinnan avulla tulee verkon hallinta helpommaksi ja kaikki tapahtuu samalta hallintapaneelilta. Samalla saat korkean tietoturvan ja skaalattavuuden – sekä todella hyvän yleiskuvan käytöstä.

Cisco Merakin käyttö on helppo aloittaa. Ostit sitten kytkimen, palomuurin, langattoman tukiaseman tai jonkin muun Merakin tuotteen, ne tulevat ennakkoon valmistetultuna suoraan tehtaalta kytkeytyäkseen automaattisesti Merakin pilvipohjaiseen hallintapaneeliin.

Ainoa mitä laitteiston lisäksi tarvitaan on lisenssi. Sen lisäksi, että se aktivoi Meraki-tuotteesi hallintapaneelissa, lisenssi antaa sinulle myös pääsyn maailmanluokan tukeen, jatkuviin ohjelmistopäivityksiin ja toimintojen parannuksiin, samoin kuin tuotteen vaihtamiseen, jos se sattuisi menemään rikki.

Cisco Meraki

Netox on myös sertifioitu Cisco Merakin kumppani ja jälleenmyyjä.

Lue lisää

Tietoturvalliset laitteet ja lisenssit

Monipuoliset, tietoturvalliset ja kilpailukykyiset laitteistot ja lisenssit Netoxilta. Tutustu tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Laitteet ja lisenssit

Ota yhteyttä

Tietosuojasuostumus*

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Me pohdimme yhdessä kanssanne, millaisista hallituista palveluista teille olisi eniten hyötyä.