Menestymme yhdessä

Coronaria

Coronaria Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Sen palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille.

Lamor

Pääkonttoriaan Suomessa pitävä Lamor Corporation on moniin eri tilanteisiin ja ilmasto-olosuhteisiin soveltuvien öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen globaali markkinajohtaja, jolla on toimistoja, asemia ja kumppaneita strategisissa paikoissa kaikkialla maailmassa.

Perheyhtiö Lamorin omistaja Nico Larsen tietää, mitä haluaa IT-palveluiden tuottajalta. ”Systemaattisuutta ja proaktiivisuutta. Ei vain sitä, että koneet toimivat, vaan myös näkymää tulevaisuuteen”, Larsen luettelee. ”Netox on tarjonnut meille kaikkea tätä. Yhtiö on toimiva ja joustava kumppani jo vuodesta 2012.”

Conlog

Conlog Group on Suomen johtava puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden kehittäjä, suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan hyvin myös kansainvälisesti.

”Asiantunteva, tehokas ja turvallinen”, arvio Conlogin projektijohtaja Petri Kaarre Netoxia. Turvallisuusalalla toimivan yhtiön täytyy voida luottaa IT-järjestelmiensä tietoturvaan ja suojaan 100-prosenttsesti. ”Netoxin tietoturvaosaaminen on vakuuttanut meidät täydellisesti. Voin nukkua yöni hyvin, kun tiedän että yhtiön palvelimet ja työasemat ovat turvassa”, Kaarre sanoo. ”Jatkamme yhteistyötä Netoxin kanssa toimintaa edelleen kehittäen.”

Iso-Syöte

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy on alueensa vetovoimaisin elämyskeskus, jota kehitetään yrittäjä Tarja Terentjeffin näkemyksen ja osaamisen johdolla jatkuvasti eteenpäin. Myös IT-asioista Terentjeffillä on kirkas näkemys.

”Netoxin asiantuntijat eivät puhu vain kylmää bittikieltä. He ymmärtävät yrittäjän sielunelämää ja ovat todellinen tukipilari”, Terentjeff arvioi. Hän kertoo, että yhteistyö Netoxin kanssa käynnistyi kokonaisvaltaisella IT-ympäristön kartoituksella ja riskien paikallistamisella.

”Vakuuttavan alun jälkeen yhteistyömme laajentui käsittämään kaikki IT-palvelumme. Olemme iloisesti yllättyneitä netoxilaisten yrittäjähenkisyydestä ja palveluasenteesta. Tästä on hyvä jatkaa”, toteaa Terentjeff.

Blastman Robotics Oy

Maailman johtava teollisuuden raepuhallusrobottien toimittaja Blastman Robotics tuottaa asiakkailleen jatkuvasti todellista lisäarvoa innovatiivisilla, asiakasta varten räätälöidyillä ratkaisuilla. Niissä yhdistyvät tehokkuus, luotettavuus, joustavuus ja korkea turvallisuustaso.

Yhtiön IT-ratkaisuista huolehtii Netox. ”Otimme Netoxin palvelut käyttöömme jo vuonna 2011, emmekä ole joutuneet katumaan kertaakaan”, toteaa toimitusjohtaja Mika Rintala. ”Netox on luotettava, helppo ja asiantunteva kumppani.” Rintala on erityisen tyytyväinen Netoxin tapaan toimia ennakoivasti. ”Jos jokin järjestelmän osa tarvitsee päivitystä tai uudistamista, niin Netox on meihin etukäteen yhteydessä ja voimme sopia, että kuinka toimitaan. Meille on arvokasta myöskin se, että Netox kehittää palvelujaan jatkuvasti. Näin voimme luottaa siihen, että meille tarjotaan aina ajantasaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan”, Mika Rintala sanoo.

Touhula Päiväkodit

Netoxin ja valtakunnallisesti päiväkotipalveluja tarjoavan Touhulan yhteistyö on malliesimerkki siitä, mitä sopivan kokoinen IT-palvelujen tarjoaja voi mahdollistaa asiakkaalleen.

– Palvelu on ollut erinomaista. Joustavaa, ketterää ja avointa, Touhulan tietohallintojohtaja Mike Larsén luettelee.
Erityiskiitosta Netox saa tavoitettavuudesta ja ratkaisunopeudesta. Suuri rooli on myös yritysten välisen yhteistyön sujuvuudella.

– Asiakkaan kehitysehdotusten pohjalta olemme pystyneet tuottamaan entistä parempaa palvelua, Netoxin asiakaspäällikkö Aarne Haaranen toteaa.

Haltian Oy

Internet of Things / esineiden internet -ratkaisuja kehittävällä Haltianilla on muun muassa oma sensorituotemallisto, ja yritys on aktiivisesti mukana ns. älytalojen kehittämisessä. Kaikki yrityksen IT-asiat hoidettiin Netoxin mukaantuloon saakka sisäisesti oman IT-infran kautta. Haltianilla haluttiin pitää kuitenkin fokus muissa asioissa, joka oli päällimmäinen syy kartoittaa IT-palveluiden ulkoistuksia.

Netoxiin Päädyttiin melko nopeasti

”Netoxilla oli parhaat referenssit ja paras yleisvaikutelma. Asiantuntemus tuli ilmi, minkä lisäksi yritys on riittävän kokoinen meille. Tärkeää on myös Netoxin sertifioituminen, eli voimme luottaa siihen, että kumppani toimii tiettyjen standardien mukaisesti.” – Teemu Vattovaara, Pääarkkitehti, Haltian Oy.