Menestymme yhdessä

Coronaria

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Sen palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille.
Liiketoimintajohtaja Ilari Heikkinen haluaa, että Coronaria on kumppani, johon voi aina luottaa – ja samaa hän odottaa myös toimittajiltaan. ”Ketterä, motivoitunut ja palveleva”, arvio Heikkinen Netoxia. Erityisesti Heikkinen arvostaa sitä, että IT-palveluiden siirryttyä Netoxille yhtiö on voinut keskittyä ydinliiketoimintansa kehittämiseen, ja se on todella näkynyt. ”Asiakaskokemus ratkaisee IT-kumppanin onnistumisen”, Heikkinen tiivistää.

Lamor

Pääkonttoriaan Suomessa pitävä Lamor Corporation on moniin eri tilanteisiin ja ilmasto-olosuhteisiin soveltuvien öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen globaali markkinajohtaja, jolla on toimistoja, asemia ja kumppaneita strategisissa paikoissa kaikkialla maailmassa.

Perheyhtiö Lamorin omistaja Nico Larsen tietää, mitä haluaa IT-palveluiden tuottajalta. ”Systemaattisuutta ja proaktiivisuutta. Ei vain sitä, että koneet toimivat, vaan myös näkymää tulevaisuuteen”, Larsen luettelee. ”Netox on tarjonnut meille kaikkea tätä. Yhtiö on toimiva ja joustava kumppani jo vuodesta 2012.”

Conlog

Conlog Group on Suomen johtava puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden kehittäjä, suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan hyvin myös kansainvälisesti.

”Asiantunteva, tehokas ja turvallinen”, arvio Conlogin projektijohtaja Petri Kaarre Netoxia. Turvallisuusalalla toimivan yhtiön täytyy voida luottaa IT-järjestelmiensä tietoturvaan ja suojaan 100-prosenttsesti. ”Netoxin tietoturvaosaaminen on vakuuttanut meidät täydellisesti. Voin nukkua yöni hyvin, kun tiedän että yhtiön palvelimet ja työasemat ovat turvassa”, Kaarre sanoo. ”Jatkamme yhteistyötä Netoxin kanssa toimintaa edelleen kehittäen.”

Iso-Syöte

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy on alueensa vetovoimaisin elämyskeskus, jota kehitetään yrittäjä Tarja Terentjeffin näkemyksen ja osaamisen johdolla jatkuvasti eteenpäin. Myös IT-asioista Terentjeffillä on kirkas näkemys.

”Netoxin asiantuntijat eivät puhu vain kylmää bittikieltä. He ymmärtävät yrittäjän sielunelämää ja ovat todellinen tukipilari”, Terentjeff arvioi. Hän kertoo, että yhteistyö Netoxin kanssa käynnistyi kokonaisvaltaisella IT-ympäristön kartoituksella ja riskien paikallistamisella.

”Vakuuttavan alun jälkeen yhteistyömme laajentui käsittämään kaikki IT-palvelumme. Olemme iloisesti yllättyneitä netoxilaisten yrittäjähenkisyydestä ja palveluasenteesta. Tästä on hyvä jatkaa”, toteaa Terentjeff.

Blastman Robotics Oy

Maailman johtava teollisuuden raepuhallusrobottien toimittaja Blastman Robotics tuottaa asiakkailleen jatkuvasti todellista lisäarvoa innovatiivisilla, asiakasta varten räätälöidyillä ratkaisuilla. Niissä yhdistyvät tehokkuus, luotettavuus, joustavuus ja korkea turvallisuustaso.

Yhtiön IT-ratkaisuista huolehtii Netox. ”Otimme Netoxin palvelut käyttöömme jo vuonna 2011, emmekä ole joutuneet katumaan kertaakaan”, toteaa toimitusjohtaja Mika Rintala. ”Netox on luotettava, helppo ja asiantunteva kumppani.” Rintala on erityisen tyytyväinen Netoxin tapaan toimia ennakoivasti. ”Jos jokin järjestelmän osa tarvitsee päivitystä tai uudistamista, niin Netox on meihin etukäteen yhteydessä ja voimme sopia, että kuinka toimitaan. Meille on arvokasta myöskin se, että Netox kehittää palvelujaan jatkuvasti. Näin voimme luottaa siihen, että meille tarjotaan aina ajantasaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan”, Mika Rintala sanoo.