Henry Nieminen on valittu Netox Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Henry Nieminen on toiminut viimeksi Insta Groupin toimitusjohtajana ja tätä ennen muun muassa Fujitsu Finlandin toimitusjohtajana.

Teknologia-alan konkari, diplomi-insinööri ja MBA, Henry Nieminen, 58, on valittu IT- ja kyberturvapalveluyhtiö Netox Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Nieminen on toiminut viimeksi Insta Groupin toimitusjohtajana ja tätä ennen muun muassa Fujitsu Finlandin toimitusjohtajana.

Henry Nieminen

”Netox on yhtiönä mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Yhtiön kyky reagoida ketterästi markkinoiden, teknologian ja asiakkaiden palvelutarpeiden muutoksiin on erinomaisella tasolla”, Nieminen sanoo.

”Palveluidemme skaalaaminen, laadun ylläpitäminen ja jatkuva parantaminen sekä asiakastarpeiden muutoksen tunnistaminen ovat avainasemassa laajentaessamme asiakaskuntaamme sekä kotimaassa että kansainvälisesti”, Nieminen toteaa.

Netox on Oulussa vuonna 2004 perustettu kasvuyhtiö, jonka enemmistöomistus siirtyi pääomasijoitusyhtiö CapManin Buyout XI -rahastolle heinäkuussa 2022.

”Henryllä on laaja-alainen toimialaosaaminen ja liikkeenjohdon kokemus. Hän pystyy sparraamaan yhtiön johtoa kasvupolulla, kun Netox kulkee kohti seuraavaa kokoluokkaa”, CapManin buyout partneri ja Netoxin hallituksen jäsen Antti Karppinen sanoo.

Niemisen nimittäminen Netoxin hallituksen puheenjohtajaksi merkitsee myös seuraavan vaiheen alkua yhtiön kasvutarinassa.

”Henry on erinomainen vahvistus hallitustyöhömme. Hänen kokemuksensa ja näkemyksensä auttavat meitä eteenpäin kasvupolullamme. Osaavan henkilöstömme näytöt uudistumishalusta ja viime vuoden aikana tekemämme merkittävät rekrytoinnit luovat jämerät perustukset seuraavalle kasvuvaiheellemme”, Netoxin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Luhtaniemi sanoo.

”Kasvustrategian toteuttaminen vaatii perustajilta uudenlaisen roolin omaksumista yrityksen operatiivisessa johdossa. Muutos ei ole aina yksinkertaista tai helppoa. Tiedän, minkälaisia kysymyksiä perustajayrittäjät käyvät läpi ja pystyn kokemukseni myötä auttamaan yhtiön johtoa tässä muutoksessa”, Nieminen kertoo.

Lisätiedot:

Mikko Luhtaniemi

Toimitusjohtaja, Netox Oy

040 5096530

Antti Karppinen

Buyout partneri, CapMan Oyj

050 534 0614

Henry Nieminen

Hallituksen puheenjohtaja, Netox Oy

040 827 9622