Netox päivittää kyberturvastrategiaansa

IT- ja kyberturvapalveluita tarjoava Netox on päivittänyt strategiaansa vastatakseen paremmin kasvaviin kyberturvallisuusuhkiin. Yhtiö kirkastaa keskittymistään kyberturvaan ja samalla varmistaa, että sekä oma tiimi että asiakkaat ymmärtävät vahvan kyberturvan merkityksen. Yhtiö on myös palkannut tietoturvapalveluidensa kovaan ytimeen Sami Lampun, joka on myös tietoturvan saralla Microsoftin MVP (most valuable professional).

Sami-Lamppu-lead-arcitecht-cybersecurity
Sami Lamppu, Lead architect, cloud & cybersecurity

Netox Oy:n kyberturvallisuusliiketoiminnan vice president Sakari Pihlhjertan mukaan uusi strategia tarkoittaa merkittävää muutosta yhtiön suhtautumisessa kyberturvallisuuteen. Netox on aina tarjonnut kyberturvallisuus- ja IT-palveluita, mutta nyt yritys ottaa kyberturvallisuuden strategiansa ydinelementiksi. Pihlhjerta kertoo, että yhtiö jalostaa kyberturvallisuus- ja IT-tiimiään entistä syvemmällä kyberturvallisuusosaamisella. Lisäksi hän toivoo, että yhtiön strategian kaksi keskeistä periaatetta – IT mahdollistaa liiketoiminnan ja tietoturva varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden – löytyisi jokaisen yhtiön hallituksen kokoushuoneen seinältä.

Sakari Pihlhjerta, VP, cybersecurity

Uusi cloud security lead Sami Lamppu vastaa pilviturvallisuuden konsultointipalveluiden kehittämisestä Asiakkaille. Hän uskoo, että vahva keskittyminen kyberturvallisuuteen on välttämätöntä yritysten suojelemiseksi lisääntyviltä kyberuhilta. Kun Lampulta kysyttiin tärkeimmästä muutoksesta, jonka hän tekisi organisaatioiden kyberturvallisuuteen, hän nosti ykköseksi vahvaan tunnistautumiseen liittyvät konfiguraatiot loppu- sekä pääkäyttäjien osalta (phishing resistance).

Netoxin päivitetty strategia korostaa siis kyberturvallisuuden bisneskriittistä merkitystä kasvavien uhkakuvien maailmassa. Investoimalla kyberturvallisuusosaamiseen Netox haluaa auttaa Asiakkaitaan suojaamaan liiketoimintaansa kyberuhkilta.