Netox webshop on keskitetty palvelupiste kaikkiin tietotekniikan tarpeisiin

Kaikki laitteet yhdestä paikasta, vaivattomasti.

Meillä on ilo tarjota Asiakkaillemme laaja valikoima tietokoneita, tarvikkeita ja juuri sinulle valikoituja sopimustuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Verkkokaupassamme voidaan huomioida esimerkiksi Asiakkaan hyväksymiskäytäntöihin liittyvät vaatimukset. Tilaaja voi portaalin kautta valita tarvittavat laitteet ja ohjelmistot suositeltavista listasta, sen kautta on myös mahdollista valita laitteisiin ja ohjelmistoihin sidottu rahoitustapa.

Tavoitteenamme on tarjota keskitetty palvelupiste kaikkiin tietotekniikan tarpeisiisi vaivattomasti. Verkkokaupasta löydät tuotteita tietokoneiden oheislaitteista puhelimiin ja vieläpä helpolla hyväksyntäketjulla.

”Meille on erityisen tärkeää, että voimme helpottaa ja nopeuttaa asiakkaidemme hankintaprosessia helppokäyttöisen verkkokaupan avulla. Haluamme edelleen olla asiakastamme lähellä, ja siksi verkkokauppatiimin lisäksi jokaisen asiakkaan tuttu oma yhteyshenkilö on käytettävissä aina kun apua tarvitaan, vaikkapa sopimusvalikoiman rakentamisessa, tai sopivien tuotteiden ja ratkaisujen etsimisessä. Verkkokauppa on nykypäivää, ja auttaa niin asiakasta kuin myyjääkin tutustumaan tuotteisiin etukäteen silloin kun laitetta ei ole fyysisesti nähtävillä. ” Kertoo Netox webshop asiantuntija Johanna Husu.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä etsimään Asiakkaillemme parhaimman rahoitusmuodon hankintoihin.

Voit käydä rekisteröitymässä tästä linkistä

Saat tunnukset käyttöösi saman päivän aikana.

Verkkokaupastamme löydät:

Tietokoneet ja oheislaitteet

Verkkolaitteet

Mustekasetit ja tulostimet

Puhelimet ja tabletit

Lisenssit ja ohjelmistot

Netox webshop

Tarjoamme laajan valikoiman IT-tuotteita helpolla hyväksyntäprosessilla

Verkkokauppaan

Tarkemmat yhteystiedot

johanna.husu@netox.fi

jaakko.savolainen@netox.fi